返回列表 回復 發帖
速度一定比入屋拉線要慢, upload 2Mbps, download 7.2Mbps. 因為用流動電話網絡上網, 所以基本上周圍都上到; 我覺得間中都會出現繼線, 但可以接受.

我上次係手指個接駁位鬆左, 佢話經常抆出嚟插入去會容易壞...癈 ...
小飛機 發表於 2009-10-27 11:44 PM
呢句真癈話...預左要蚊插...唔通關機都插住咩...
速度一定比入屋拉線要慢, upload 2Mbps, download 7.2Mbps. 因為用流動電話網絡上網, 所以基本上周圍都上到; 我覺得間中都會出現繼線, 但可以接受.

我上次係手指個接駁位鬆左, 佢話經常抆出嚟插入去會容易壞...癈 ...
小飛機 發表於 2009-10-27 11:44 PM
lift 同 地庫得唔得...
去散吓心...啦...d kitty等緊你呀...
榴槤蛋撻 發表於 2009-10-27 11:37 PM
我都好掛住佢哋同環球片場呀
不過而家啲 yen 咁高
或者遲吓先啦
有效期到幾時先
呢句真癈話...預左要蚊插...唔通關機都插住咩...
榴槤蛋撻 發表於 2009-10-27 11:48 PM
佢話用延長線, 抆就抆延長線同電腦個插口, 手指個插頭就永遠痴住條線, 咪即係長期帶袋咁囖
機機...我啱啱買左部手提腦10吋芒比新'鬥'上網 $2600 ...想用手指上..你用邊間...
榴槤蛋撻 發表於 2009-10-27 11:25 PM
其實 miss 應該買番部...唔係聽日番課室.. 又吹雞.. 話d狗狗走甩哂...
lift 同 地庫得唔得...
榴槤蛋撻 發表於 2009-10-27 11:50 PM
就要睇下果度有冇信號, 其實手指係用手提電話網絡, 所以電話收到就收到
其實 miss 應該買番部...唔係聽日番課室.. 又吹雞.. 話d狗狗走甩哂...
榴槤蛋撻 發表於 2009-10-27 11:53 PM
.
我都好掛住佢哋同環球片場呀
不過而家啲 yen 咁高
或者遲吓先啦
有效期到幾時先
Fian. 發表於 2009-10-27 11:51 PM
好似1月..不過太冬唔好玩...呢幾日落雨涼涼地..已經唔好玩..
沖涼先
.
Fian. 發表於 2009-10-27 11:54 PM
你聽日返課室咪知囉...
好似1月..不過太冬唔好玩...呢幾日落雨涼涼地..已經唔好玩..
榴槤蛋撻 發表於 2009-10-27 11:56 PM
你去咗邊度玩
玩咗啲乜嘢
食咗啲乜嘢
同去咗幾多日呀
快啲講嚟分享吓吖
你去咗邊度玩
玩咗啲乜嘢
食咗啲乜嘢
同去咗幾多日呀
快啲講嚟分享吓吖
Fian. 發表於 2009-10-28 12:00 AM
用優惠2晚...睇car show...睇'拓海'部新戰車 86...2011出..我要買部...妳鍾意咩色?
沖涼先
小飛機 發表於 2009-10-27 11:57 PM
昅昅先
你聽日返課室咪知囉...
榴槤蛋撻 發表於 2009-10-27 11:57 PM
我知喇
你去咗邊度玩
玩咗啲乜嘢
食咗啲乜嘢
同去咗幾多日呀
快啲講嚟分享吓吖
Fian. 發表於 2009-10-28 12:00 AM
你知我食冇乜講夠..全部supermarket...留番d$買玩具...一日買玩具...