返回列表 回復 發帖
Hello 機機 ^^
羨慕死人喇
主任 發表於 2009-11-2 09:30 PM
淫淫有大把囡囡, 使咩羨慕呢...
淫淫有大把囡囡, 使咩羨慕呢...
小飛機 發表於 2009-11-2 09:32 PM
噚日起感冒呀, 食咗藥, 散到死, 瞓足一日, 邊道都去唔到吖
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
噚日起感冒呀, 食咗藥, 散到死, 瞓足一日, 邊道都去唔到吖 802525
主任 發表於 2009-11-2 09:45 PM
小心身體, 好番再去玩
早早呀~~咁多位...
good morning miss
早早呀~~咁多位...
榴槤蛋撻 發表於 2009-11-3 10:19 AM
good morning 撻撻 今日你開檔, 等 miss錫你
good morning everybody
17267# 榴槤蛋撻

撻撻, 有冇去 3shop 睇nokia 上網手指
17267# 榴槤蛋撻  

撻撻, 有冇去 3shop 睇nokia 上網手指
小飛機 發表於 2009-11-3 10:40 AM
3 我不會再用..睇過PCCW 3.8 $198..OK喎
榴槤蛋撻 發表於 2009-11-3 11:10 AM
pccw 都唔錯吖, 其實而家好多選擇, 但我 7月買時就只有薯嘜通
Good afternoon Miss, 機機, 撻撻 & everyone ^^
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
Good afternoon Miss 主任 姣鬆 and all
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
Good afternoon Miss, 機機, 撻撻 & everyone ^^
主任 發表於 2009-11-3 02:37 PM
Hi 呀主任 今日好返未呀
pccw 都唔錯吖, 其實而家好多選擇, 但我 7月買時就只有薯嘜通
小飛機 發表於 2009-11-3 11:36 AM
俊朗不凡姣鬆
榴槤蛋撻 發表於 2009-11-3 11:10 AM
hihi 撻撻,咁俾左198仲使唔使俾月費架