返回列表 回復 發帖
姣鬆啲你咁好, 一定第一時間慰問佢喇...  你記得 sukicwb 嗎? 佢今日都有sms俾我...
小飛機 發表於 2009-11-11 07:07 PM
佢依家係邊頭返工呀,係咪叫你去聚下舊啊
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
失陪一陣, 搵嘢食
佢依家係邊頭返工呀,係咪叫你去聚下舊啊
寇仲~ 發表於 2009-11-11 07:11 PM
佢去左灣仔, 但我而家好少過海, 我話有時間再探佢
多謝你 Gonkong 豬
以後唔做嘢 lu
得閒就做吓運動
睇吓電視同上網同你哋傾吓偈
真係過啲退休嘅生活  ...
Fian. 發表於 2009-11-11 12:59 PM
咁仲唔快d償妳既心願...
所以我好開心呀
Fian. 發表於 2009-11-11 01:03 PM
梗係開心啦..辛苦左咁多年...恭喜 恭喜...
機機~~仲仲~~有好野記得予我..我都揸suzuki 喎...
hello 無淚 努力呀, never give up
小飛機 發表於 2009-11-11 07:00 PM [url=redirect.php?goto=findpost&pid=20050270&ptid=620765][/url]
hi 無淚 好耐無見,祝你快搵到份好工
寇仲~ 發表於 2009-11-11 07:01 PM
唉 !! 保安及物業管理搵工好Q煩 , 又要諮詢人 , 果d曾經任職過既公司
又會記底係保安證上面 , 攪到唔可以騎牛搵馬 , 而大部份大間既物管公司
都要輪12個鐘頭班 , 所以要搵一份合心水既真係好難 , 我呢排都俾人reject
左好幾次 ...
機機~~仲仲~~有好野記得予我..我都揸suzuki 喎...
榴槤蛋撻 發表於 2009-11-11 07:59 PM
hello 撻撻 你都成日有食好嘢啦  
唉 !! 保安及物業管理搵工好Q煩 , 又要諮詢人 , 果d曾經任職過既公司
又會記底係保安證上面 , 攪到唔可以騎牛搵馬 , 而大部份大間既物管公司
都要輪12個鐘頭班 , 所以要搵一份合心水既真係好難 , 我呢排都俾人r ...
無淚 發表於 2009-11-11 08:10 PM
而家做嘢真係辛苦
hello 撻撻 你都成日有食好嘢啦  
小飛機 發表於 2009-11-11 08:28 PM
依家 St.Fian 教慾學院 都畢業啦..都係時候揾第二間學校插班啦..
依家 St.Fian 教慾學院 都畢業啦..都係時候揾第二間學校插班啦..
榴槤蛋撻 發表於 2009-11-11 09:51 PM
撻撻搵到邊間學校呀?
撻撻搵到邊間學校呀?
小飛機 發表於 2009-11-11 10:06 PM
機機:有邊間學校收插班呢??
機機:有邊間學校收插班呢??
榴槤蛋撻 發表於 2009-11-11 10:31 PM
我唔想讀學校喇, 而家興補習班, miss 唔知會唔會做補習天后呢?
我唔想讀學校喇, 而家興補習班, miss 唔知會唔會做補習天后呢?
小飛機 發表於 2009-11-11 10:44 PM
係喎~~我都唸唔到 ..補習天后=四奶奶=雯女=視后
係喎~~我都唸唔到 ..補習天后=四奶奶=雯女=視后
榴槤蛋撻 發表於 2009-11-11 10:57 PM
講緊咩呀 咁吸引嘅
~我能抵抗一切, 除了誘惑~