返回列表 回復 發帖
玉樹臨風姣鬆啲 我琴晚緊係去左鬼........混喇
小飛機 發表於 2009-11-1 09:44 PM
你成日都鬼混架啦
hello 太極走粒哥哥 而家好多post, 你要快手d 啦
小飛機 發表於 2009-11-1 09:46 PM
有同感
有呀, 去左老尖, 鬼混呀
小飛機 發表於 2009-11-1 11:04 PM
好唔好玩呀
呀婆都唔放過
Keevin 發表於 2009-11-2 01:39 AM
精品文章
魅力 + 1
morning 撻撻 算唔算你開檔好呢?
小飛機 發表於 2009-11-2 09:55 AM
算係你開檔
miss 唔蒲頭真係唔見哂人
寇仲~ 發表於 2009-11-2 05:18 PM
半夜三更先嚟蒲頭
又唔見撻撻, 唔見king king, 唔見呀邊個邊個...
小飛機 發表於 2009-11-2 06:38 PM
邊個邊個呀
早早呀~~咁多位...
榴槤蛋撻 發表於 2009-11-3 10:19 AM
開檔喎
good morning 撻撻 今日你開檔, 等 miss錫你
小飛機 發表於 2009-11-3 10:27 AM
啱啱錫咗
網上行咩Moov試用千其唔好試,我Cut 左都照收錢,又要我打電話上去小佢一餐,浪廢哂我時間
寇仲~ 發表於 2009-11-3 05:33 PM
揼柒佢
有次我收到個電話, 話唔知咩咩網揀左我出嚟, 唔係個個有份, 可以免費上佢個音樂區呀, 唔知咩區呀, 有可以下載, 免費玩一個月 (好似好貴賓咁), 然後佢要攞我個 email 話send 個account 及password俾我, 嘩. 我睬佢 ...
小飛機 發表於 2009-11-3 06:42 PM
算你醒目
有次仲好笑,有個咩咩瘦身打黎,問我使唔使減肥,我玩佢話我得90幾磅咋,減咩呀,
佢仲係咁sale 我問我有無肚腩呀,有無咩地方唔滿意,真係俾佢吹兵乓
有無試過人打俾你叫你去禮物呀  ...
寇仲~ 發表於 2009-11-3 07:10 PM
攞禮物電話收得多啦
但係要聽講座
都係啋佢都傻
邊有咁大隻蛤蜊隨街跳吖
17284# 寇仲~  

我好幾年前都收過一個電話, 話我有次同佢地做左個電話訪問 (我都冇印象喇), 話送番份酒店禮卷俾我, 叫我上去攞, 點知上到去, 要我聽一個講座, 入到去原來已經成班人坐晒係度, 原來係sell 旅遊計畫, ...
小飛機 發表於 2009-11-3 09:52 PM
搵笨柒
早早呀~~咁多位...
榴槤蛋撻 發表於 2009-11-4 09:24 AM
又係你開檔
食哂啲藥都無起色, 後尾飲咗盒甘和茶 ( 盒仔茶 ) 即刻搞掂
做咩...有節目呀, 預埋我吖
主任 發表於 2009-11-4 08:49 PM
一好番就作怪