返回列表 回復 發帖
* J" W8 x' d4 }4 _2 _* Dtvboxnow.com
) V; N& d& L' p3 r& H3 I; ]. ^tvboxnow.com
% j+ I6 m: p! Etvb now,tvbnow,bttvb羊叔叔 早晨!!唔辛苦!! 多謝你支持就真!!!. {/ m% k" s0 ^. u5 a/ C4 v
今次由Resize 圖片到全部計算發表,用左1小時30分左右!!!
$ b2 D5 r/ Y. e. G6 R' CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。第一日12/24 既結果公布就用左5、6 ...
7 u, D& }( I7 V$ a! Vgracechanstuart 發表於 2016-12-28 05:09 AM
tvboxnow.com) @5 k& m+ p/ n; z4 j; N5 M( M
9 s0 n8 z; c3 K% p
要用5,6個鐘計數既Grace真係辛苦晒咯. 好在啲數計得多就熟晒, 希望下次只要5,6分鐘就搞掂啦.
大家好好好tvb now,tvbnow,bttvb# V, l7 M5 m% L+ _( e. g$ P
civicboy1969 發表於 2016-12-28 08:00 AM
C兄好好好
1.我今天要選(豹)為我的【聖誕新年久久樂】吉祥動物。  b- e' _4 x0 Btvboxnow.com5 k8 t: p8 Z  u
2.我猜我吉祥動物的吉祥數字為(雙)數3 ?  S, t  h: w6 P9 W: c7 O
3.我要和今天第3合作迎戰我下一位參加者。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' t% I' |: f* L& l+ z/ JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' ]: V; Y5 `/ ?7 O) g3 t+ l
4.我猜今天勝出的顏色為(紅)TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 d! L) e0 j- m0 Z  q5 S* }- z  P1 R- d; Q
: s' g9 L, ?) g: q3 E9 {5 D% htvb now,tvbnow,bttvb5.我猜今天勝出顏色之吉祥數字總和為(雙)數
跟penny
過了節日都沒有人送tvboxnow.com7 C9 W* f" `% [: I) t* D
free2penny 發表於 2016-12-28 09:26 AM
因為已過
我未放假呀tvb now,tvbnow,bttvb/ W5 C6 d; L7 M' b7 t8 `
free2penny 發表於 2016-12-28 09:28 AM
放假公仔箱論壇5 Y* T3 G. g8 O; ]4 q# z
就係唔知...!華什麼. u3 P/ W% Y) F  R. |8 Y8 D1 ]
free2penny 發表於 2016-12-28 09:30 AM
言16+7爺醉了
所以沒有送禮物俾你
+ j+ V; [0 @$ \! Y  OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。free2penny 發表於 2016-12-28 09:32 AM
貓...
所以我地应该好好感激grace姐
, o2 [; C1 P# [8 b- CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。lhy92725 發表於 2016-12-28 11:10 AM
貓貓...如何好好感激grace姐
各位大哥大姐早上好好好
- `8 p( p) O, q4 O3 V( UNave 發表於 2016-12-28 09:31 AM
NAVE
& F6 [( i# ~' g5 v& u- \- v. e+ R
2 b( |" l2 \  L& Z) M/ @% W要用5,6個鐘計數既Grace真係辛苦晒咯. 好在啲數計得多就熟晒, 希望下次只要5,6分鐘就搞掂啦.
; ~+ r' R! T- t公仔箱論壇pknoface 發表於 2016-12-28 11:55 AM
應該可以....唔係用電腦計嗎
1.我今天要選(虎)為我的【聖誕新年久久樂】吉祥動物。
4 w( G# v/ Q" V, e/ D2.我猜我吉祥動物的吉祥數字為(雙)數。1 ?' \& t0 [3 ]2 o9 j; q
3.我要和今天第(2)合作迎戰我下一位參加者。4 I3 A% p8 `& G, d; @; g% n/ r
4.我猜今天勝出的顏色為(紅)。
! \3 m% j  `/ `; a5.我猜今天勝出顏色之吉祥數字總和為(雙)數。
8 l" R9 T, `5 |. h2 E. M$ @7 x8 g, T6 aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvboxnow.com, n; b0 x( Y0 B7 u3 p

3 e" j0 S# d" Q6 q% [/ K" Dtvboxnow.com公仔箱論壇* S: E# }7 R, ?7 ^) }: o
MNB 大哥 早晨!!!% E# c) D" B! f9 V
呢兩日仲係好忙??!!!% f5 P  `/ h6 P( W9 u9 q7 z" n

9 b% @3 l5 r9 \公仔箱論壇gracechanstuart 發表於 2016-12-28 05:31 AM
grace姐晚上好,要忙到元旦後就會慢下落,直到3月底又再開始好生意
甘即系BB呢几日都系旺季咯?
條骨都無佐lu
放假
4 N. i, J8 T% b& A+ Wtvb now,tvbnow,bttvb
, R/ L, U0 \8 @8 a' R- y公仔箱論壇Pedestrian_A 發表於 2016-12-28 12:04 PM
1 m3 H; z; H8 k* k5 |7 X  W) e! j; L& btvb now,tvbnow,bttvb呢个样似着草多D
條骨都無佐lu