返回列表 回復 發帖
姣鬆啲今日辛苦喇, 休息未呀?
小飛機 發表於 2009-11-26 08:26 PM
依家上床等你
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
遍佈全港每一區  係呢! 而家香港有18 區定19區架?
小飛機 發表於 2009-11-26 08:28 PM
19呀 我並差唔多去暈架啦
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
你業務咪係維記囉 好多分店架波
寇仲~ 發表於 26-11-2009 20:08
哈哈! 此維記不同彼維記, 以前我住香港島時, 屋企附近都有間又隱閉又神秘嘅維記, 好低調o架, 我都係一次無意中先至發現, 到後期又識得一個舊朋友嘅屋企(而家冇住喇)隔離又係維記, 不過我之前住嗰兩間舊屋, 同分別有哂維記同百佳
有詭異
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
依家上床等你
寇仲~ 發表於 2009-11-26 08:30 PM
唔係呀! 我咁樣嚟果喎 哈哈
19呀 我並差唔多去暈架啦
寇仲~ 發表於 2009-11-26 08:31 PM
原來香港19區有晒姣鬆啲 d足跡, 果然精力旺盛
畢打人仲有好多好演員架 大閆生都想你繼續支持畢打人.
小飛機 發表於 26-11-2009 20:18
我一直都支持o架, 人哋又冇話唔睇呀, 一定繼續撐畢打!
大閆生拍畢打而出事, 唔睇點對得佢住呀!
哈哈! 此維記不同彼維記, 以前我住香港島時, 屋企附近都有間又隱閉又神秘嘅維記, 好低調o架, 我都係一次無意中先至發現, 到後期又識得一個舊朋友嘅屋企(而家冇住喇)隔離又係維記, 不過我之前住嗰兩間舊屋, 同 ...
*柳飄飄* 發表於 2009-11-26 08:33 PM
我去果d 百佳惠康大大個招牌, 好開揚啊
我一直都支持o架, 人哋又冇話唔睇呀, 一定繼續撐畢打!
大閆生拍畢打而出事, 唔睇點對得佢住呀!
*柳飄飄* 發表於 2009-11-26 08:36 PM
繼續支持TVB
我去果d 百佳惠康大大個招牌, 好開揚啊
小飛機 發表於 26-11-2009 20:37
扮嘢啦你, 機機詐傻呀, 唔係講緊超市呀姣鬆啲
客棧企業
哎呀, 又唔知宮心計講咩喇, 掛住吹百記維記
扮嘢啦你, 機機詐傻呀, 唔係講緊超市呀姣鬆啲
客棧企業
*柳飄飄* 發表於 2009-11-26 08:40 PM
我仲識裕記, 華潤啊 d 客棧好少去
哈哈! 此維記不同彼維記, 以前我住香港島時, 屋企附近都有間又隱閉又神秘嘅維記, 好低調o架, 我都係一次無意中先至發現, 到後期又識得一個舊朋友嘅屋企(而家冇住喇)隔離又係維記, 不過我之前住嗰兩間舊屋, 同 ...
*柳飄飄* 發表於 2009-11-26 08:33 PM
飄飄係唔係果度d 常客
唔係呀,軍曹同叮噹都好睇架,我都睇架
寇仲~ 發表於 2009-11-26 05:09 PM
我鍾意睇超人片
我鍾意睇超人片
小飛機 發表於 2009-11-26 09:54 PM
me,too kamen rider V3
me,too kamen rider
榴槤蛋撻 發表於 2009-11-26 09:56 PM
good evening 撻撻