返回列表 回復 發帖
貓有9命,唔會咁易死

依個社會,邊個冇壓力有病就冇變拉

口臭

翻牆犯法架
tvbkk123 發表於 2014-6-6 12:56 PM
下午咀一咀
型 英 帥 靚 正

雖然佢講嘅野我都幾認同,但係洗唔洗咁串呀?
perfectman 發表於 2014-6-6 01:27 PM
冇人品的女孩 樣靚身材正又如何
型 英 帥 靚 正
都是其中一个现象嗻,不过人地中意讲咩又真系阻止吾到嘅
lhy92725 發表於 2014-6-6 01:30 PM
人最重要係品德
型 英 帥 靚 正
佢嘅身材可能好好,可惜冇腦咧咁講嘢

就算係真嘅都冇必要係網上寫嗮出黎
tvbkk123 發表於 2014-6-6 01:38 PM
佢仲可惜咁後生.........已經咁冇口德....
型 英 帥 靚 正
下午咀一咀
chan200308 發表於 2014-6-6 01:49 PM
都話唔好咯
冇人品的女孩 樣靚身材正又如何
chan200308 發表於 2014-6-6 01:50 PM
冇錯
佢仲可惜咁後生.........已經咁冇口德....
chan200308 發表於 2014-6-6 01:55 PM
所以話
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
簽名被屏蔽
咁對陌生人第一印象,一定係外表,之後先到內在。
有D人會覺得第一關都過唔到,根本都唔會理咩內涵

反而你外表得,至少可以去到第一層,之後嘅內涵,咪睇下個用家接受到幾多囉

所以靚仔靚女點計都係著數D嘅 ...
perfectman 發表於 2014-6-6 02:23 PM
咁對陌生人第一印象,一定係外表,之後先到內在。依個正常我都係咁有D人會覺得第一關都過唔到,根本都唔會理咩內涵。依個只有賤格嘅人先會咁
簽名被屏蔽
贱人,总会遇到几个嘅
條骨都無佐lu
我可以話你聽,賤格嘅人,無論男男女女,一街都係
perfectman 發表於 2014-6-6 03:52 PM
老實講,我就唔係幾鍾意識d靚女嘅,終覺得d靚女都好巴閉,其實我都唔知有乜咁巴閉,你好彩生得比人地靚嗻,冇乜嘢值得驕傲架
贱人,总会遇到几个嘅
lhy92725 發表於 2014-6-6 03:58 PM
係好多個
迟早自己都变得贱
條骨都無佐lu
都話唔好咯

冇錯

所以話
tvbkk123 發表於 2014-6-6 02:09 PM
黃昏咀一咀
型 英 帥 靚 正
咁對陌生人第一印象,一定係外表,之後先到內在。
有D人會覺得第一關都過唔到,根本都唔會理咩內涵

反而你外表得,至少可以去到第一層,之後嘅內涵,咪睇下個用家接受到幾多囉

所以靚仔靚女點計都係著數D嘅 ...
perfectman 發表於 2014-6-6 02:23 PM
係網上就口德行先
型 英 帥 靚 正
咁對陌生人第一印象,一定係外表,之後先到內在。依個正常我都係咁有D人會覺得第一關都過唔到,根本都唔會理咩內涵。依個只有賤格嘅人先會咁 ...
tvbkk123 發表於 2014-6-6 02:48 PM
我對陌生人第一印象係禮貌先行, 冇禮貌有外表又如何......
型 英 帥 靚 正
我可以話你聽,賤格嘅人,無論男男女女,一街都係
perfectman 發表於 2014-6-6 03:52 PM
話又唔可以咁講
型 英 帥 靚 正