返回列表 回復 發帖
词言非也非也。。你要知道你DAVID哥是多么D伟大多么D神圣!!!没了你那可以!!!
prozzz 發表於 2011-3-31 01:27 AM
講到佢好似聖人架嘙。。。。。
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
词言非也非也。。你要知道你DAVID哥是多么D伟大多么D神圣!!!没了你那可以!!!
prozzz 發表於 2011-3-31 01:27 AM
見笑見笑, 單身富貴杰哥前在下豈敢造次
畸形人類研究科
今天只有我们四个在这里吹水啊。。。。
icy97 發表於 2011-3-31 01:28 AM
唔好咩。。。你仲想邊個入黎
處男身
真爱难求 發表於 2011-3-31 01:28 AM
處男身,我还有喔!!!
哪里哪里,哪里有錢仔???
prozzz 發表於 2011-3-31 01:29 AM
一個大馬人,家陣去咗愛爾蘭搵“蘭女”果個》》》》傑少咯
講到佢好似聖人架嘙。。。。。
真爱难求 發表於 2011-3-31 01:29 AM
咪就係, 不要說笑, 在下新人一個而已
畸形人類研究科
處男身,我还有喔!!!
prozzz 發表於 2011-3-31 01:30 AM
打死我都唔信。。。。
19837# 真爱难求 我说的是prozzz啊。。。。
咪就係, 不要說笑, 在下新人一個而已
go2david 發表於 2011-3-31 01:31 AM
中級武將仲系新吖
處男身,我还有喔!!!
prozzz 發表於 2011-3-31 01:30 AM
每天都是新的...
畸形人類研究科
19837# 真爱难求 我说的是prozzz啊。。。。
icy97 發表於 2011-3-31 01:32 AM
系咯。。。
19845# 真爱难求 伟哥今天不在吗?
見笑見笑, 單身富貴杰哥前在下豈敢造次
go2david 發表於 2011-3-31 01:29 AM
千万不要这样讲,你是的,你要相信,你是最好D,你知不知道啊!!!
中級武將仲系新吖
真爱难求 發表於 2011-3-31 01:32 AM
我拿錢升級了而已..來水區還不夠兩個月
畸形人類研究科
19845# 真爱难求 伟哥今天不在吗?
icy97 發表於 2011-3-31 01:34 AM
邊個偉哥