返回列表 回復 發帖

恭喜 miss 變左'武將'喎... 我地泊馬都追唔到
食飯嘅嘢, 自己一個都食得o架啫, 上次撻兄都係自己一個嚟幫襯o架啦! 睇吓有冇心o架啫, 行過都唔搵我, 心淡啦, 明哂, 冇幫襯冇所謂, 傾幾句都得o架啫!

我都係日日自己一個食飯, 自己睇電視之嘛! ...
*柳飄飄* 發表於 2009-12-13 12:27 AM
妳好似講緊我喎
Good afternoon Miss & All~
夢夢, 機機你哋好呀!
今日又暖咗呀, 琴晚我屋企隻窗開條隙仔通少少風, coz自從入冬以嚟我都閂哂窗, 平時我呢度如果開哂窗都幾嘈吓o架嘛, 竟然今個日頭出面唔嘈喎, 出奇! 連琴晚開隻窗仔 ...
*柳飄飄* 發表於 2009-11-24 03:35 PM
妳住幾樓架
恭喜 miss 變左'武將'喎... 我地泊馬都追唔到
榴槤蛋撻 發表於 2009-12-13 12:32 AM
你唔講我都冇留意
卓一元上東華呢個look型英帥靚正過富貴門個造型多多聲...仲後生哂tim...做marcus個look老套到爆又唔型
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
妳好似講緊我喎
Fian. 發表於 2009-12-13 12:33 AM
miss 梗係等我帶佢黎啦..小達子嗟....皇后起架~~~~~~~~~
咁搵過啦,不過咁,有邊份工係唔辛苦架,唔辛苦邊得世間財呀女,加油啦
寇仲~ 發表於 2009-11-24 04:19 PM
完全贊同
魅力 + 10
卓一元上東華呢個look型英帥靚正過富貴門個造型多多聲...仲後生哂tim...做marcus個look老套到爆又唔型
*柳飄飄* 發表於 2009-12-13 12:36 AM
但佢真係 keep 得好後生喎
miss 梗係等我帶佢黎啦..小達子嗟....皇后起架~~~~~~~~~
榴槤蛋撻 發表於 2009-12-13 12:36 AM
咁哀家就約定你下星期日啦
今晚都要dl過畢打同宮心計, 頭先為咗出post, 都冇專注睇電視
而家又要煮嘢食醫肚
*柳飄飄* 發表於 2009-11-24 08:56 PM
而家嚟講算短命喇
其實 miss 係咪唔再返來..
榴槤蛋撻 發表於 2009-11-24 09:21 PM
邊捨得你呀
point 1 - 咁搵過啦 ~~ totally agree, 魅力+10分
point 2 - 有邊份工係唔辛苦架 ~~ 我都想知, 魅力+100分
point 3 - 唔辛苦邊得世間財 ~~ 我怕而家辛苦左都冇世間財, 魅力+1000分
poin ...
小飛機 發表於 2009-11-24 09:23 PM
原創內容
魅力 + 100
如果weekend 9點後.仲洗唔洗等位~~
榴槤蛋撻 發表於 13-12-2009 00:26
基本上晚晚七點零開始都要等, 十點半last call, 臨last call前嘅一個小時, 門口係聚集最多人嘅時候, 十點三四到開始就唔再入新客o架喇! 好多時臨last call前都仲係好多人等緊, 七點幾至九點幾係最多人等, 但門口會有另一位同事會mark低waiting嘅客人貴姓, 先生定小姐, 幾多位, 到差不多輪到有枱俾佢時, 我哋會call back個客叫佢返嚟, 睇吓佢到唔到, 唔駛人哋響我哋門口乾等咁呆(有service o架我哋) 當然門口亦容納唔到咁多人聚集, 女人街通道窄, 如果唔係塞到其他人冇路行都似
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰