返回列表 回復 發帖
就係知道你實咁講...
先要你學吓......正字應該點寫同點用

你哋都係呀, 成鬼日寫錯別字, 壞哂手勢
慣咗錯, 就會漸漸當哂錯字係啱嘅咁寫同用o架喇, 到時仲難改, 會俾人笑o架
我都係為你哋好.....o架咋! ...
*柳飄飄* 發表於 2009-12-13 03:24 AM
佢哋有時係特登寫錯架
唔好叫到咁親切....唔係好熟架咋.....
四眼走粒仔 發表於 13-12-2009 04:02
ok...唔熟...咁請問你想我點叫你呢? 佢哋好似都係咁叫你咋喎
佢哋叫得, 我就唔叫得
同佢哋就做乜都得, 我就叫吓都唔得
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
唔怪得啦...行過都唔......
明哂喇
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
唱得好過好多歌星啦
寇仲~ 發表於 2009-12-13 03:25 AM
仲仲我哋一月搞音樂堂呀
至於 BBQ 就聖誕聯歡會嗰日
開校務會議傾埋啦
佢哋有時係特登寫錯架
Fian. 發表於 2009-12-13 04:05 AM
咪係.....睇得明就得啦....下下執到咁正好煩架
唱得好過好多歌星啦
寇仲~ 發表於 2009-12-13 03:25 AM
棋哥哥都係咁話
咁你呢排身體係咪好好呢
Fian. 發表於 2009-12-13 04:03 AM
小仲都幾精神下,姣鬆話齋,發發聲
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
ok...唔熟...咁請問你想我點叫你呢? 佢哋好似都係咁叫你咋喎
佢哋叫得, 我就唔叫得
同佢哋就做乜都得, 我就叫吓都唔得
*柳飄飄* 發表於 2009-12-13 04:06 AM
咁你想同佢做乜先
棋哥哥都係咁話
Fian. 發表於 2009-12-13 04:08 AM
係事實
係事實
Keevin 發表於 2009-12-13 04:09 AM
x2
小仲都幾精神下,姣鬆話齋,發發聲839865
寇仲~ 發表於 2009-12-13 04:09 AM
我响呢度都聽到
見到有顏色粗字...仲要咁多句...以為miss又作詩tim
吓...妳都真係好大駛吓喎...一皮嘢夠我駛大半年至一年咁滯o架喇(當然唔計交租, 淨係講自己日常駛費)
我一個月駛千幾 o架咋, 有時千零, 有時一千都唔駛tim
好易養o ...
*柳飄飄* 發表於 2009-12-13 03:27 AM
我講使費當然係包括所有衣食住行嘅使費啦
我講使費當然係包括所有衣食住行嘅使費啦
Fian. 發表於 2009-12-13 04:11 AM
不过, 你唔使交租
仲仲我哋一月搞音樂堂呀
至於 BBQ 就聖誕聯歡會嗰日
開校務會議傾埋啦
Fian. 發表於 2009-12-13 04:07 AM
好呀,BBQ都好波
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
但要小心喎...去得多覆'診'...可能會惹啲唔知咩'疹'返嚟有排你痕
到時就真係唔慌唔要去俾人診吓喇
*柳飄飄* 發表於 2009-12-13 03:28 AM
我相信佢哋會自備 XX 袋嘅
或者囡囡會幫佢哋備呢