返回列表 回復 發帖
咁妳快鬼啲去追啦...聽晚人哋大結局喇
妳呀...琴日先話連續飲咗兩晚酒暈暈地又咁爆...唔好又飲酒啦!
咁飲法點keep住條小蠻腰露俾我哋睇呀...會養出一個budweiser...blue girl...heineken baby o架!

我...唔煙唔酒o ...
*柳飄飄* 發表於 2009-12-13 01:52 AM
呢種語言我都係, 不過唔講, 因為我係撕聞淫
佢老公係大滾友嚟架
不過真係好少男人會唔滾架
Fian. 發表於 2009-12-13 01:56 AM
嘜有呢d 男人嘅咩???
嘩...miss妳都算好有口德喎...好厚道吓...
佢咁都叫有啲...
係好很誇啦
成套富貴門其中一個最大嘅敗筆...就係有佢...
冇佢好幾多呀...搞到套嘢俾網民喪鬧...
拖衰哂 ...
*柳飄飄* 發表於 2009-12-13 01:59 AM
所以呢套劇, 我真係冇認真睇過一集
嘜有呢d 男人嘅咩???
小飛機 發表於 2009-12-13 10:02 PM
有....掛
我d 飛機票好貴果喎...唔係個個都接架
小飛機 發表於 2009-12-13 09:54 PM
大家咁話
所以呢套劇, 我真係冇認真睇過一集
小飛機 發表於 2009-12-13 10:03 PM
我直頭冇睇過一集
miss妳唱k係咪一定要\會飲酒o架?
點解我咁問呢...coz據我所知的確唔少人唱k飲酒多過唱, 亦有好多人覺得去唱k唔飲酒, 做咩呀...咁!
如果我唔飲, 妳同唔同我玩o架? 多數啲會\鍾意飲酒嘅人都唔同啲唔飲嘅玩or猜嘅, 覺得 ...
*柳飄飄* 發表於 2009-12-13 02:21 AM
飄飄, miss 唔會強迫人地飲酒, 而且飲幾多都無所謂, 開心咪飲多d 囖, 我地又唔會隊酒. 嘻嘻... d 酒要錢買架
琴晚係咁之嘛, 之前你哋都好早走哂啦,  成日都冇人接post, 等極冇人咪做第啲嘢囉
仲好講喎, 成日都係喵喵蒲頭先有人出聲, 當我死嘅咁
我個名叫飄飄啫, 唔係隱形人嚟o架
啲劇都未有時間同精神追得哂呀陰功...仲點吹
...
*柳飄飄* 發表於 2009-12-13 02:37 AM
我抗議 飄飄入嚟我都會打招呼架
我直頭冇睇過一集
四眼走粒仔 發表於 2009-12-13 10:06 PM
太極哥哥鍾意睇咩電視節目?
我咪又係
佢同我都有幾多嘢相似嗰喎
Fian. 發表於 2009-12-13 03:07 AM
因為miss同飄飄都係lady,有波又有囖
就係知道你實咁講...
先要你學吓......正字應該點寫同點用

你哋都係呀, 成鬼日寫錯別字, 壞哂手勢
慣咗錯, 就會漸漸當哂錯字係啱嘅咁寫同用o架喇, 到時仲難改, 會俾人笑o架
我都係為你哋好.....o架咋! ...
*           柳飄飄* 發表於 2009-12-13 03:24 AM
飄飄都想做miss  

飄飄都想做miss  
小飛機 發表於 2009-12-13 10:34 PM
唔係掛......
唔好喇掛
喵~~~回來了
小飛機 發表於 2009-12-13 09:29 PM
喺阿嫲度食完飯就返嚟啦!!
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
喺阿嫲度食完飯就返嚟啦!!
喵喵囡囡 發表於 2009-12-13 10:39 PM
WELCOME BACK