返回列表 回復 發帖
做咗好多年
咋日己逝,明日是迷,
面對今天,盡力而為.
hello 喵喵
小飛機 發表於 2009-12-17 11:40 PM
機機~~今晚咁夜都唔訓嘅??唔多似你噢
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
你地讀書 定做嘢
jjwah 發表於 2009-12-18 12:04 AM
乜我哋似仲讀緊書咩
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
似呀
咋日己逝,明日是迷,
面對今天,盡力而為.
咁大個檸檬掟過嚟架....好痛架
主任 發表於 2009-12-17 10:30 PM
我都冇掟檸檬俾你 ,你鍾意都可以過嚟一齊暖被竇嘅
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
好彩喵喵仲緊掛我係佢個電腦側邊
小飛機 發表於 2009-12-18 12:06 AM
機機~~今晚咁夜都唔訓嘅??唔多似你噢
喵喵囡囡 發表於 2009-12-18 12:10 AM
係喎....見倒你蒲頭, 喵喵就即刻入嚟喇 羨慕死人喇
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
我都冇掟檸檬俾你 ,你鍾意都可以過嚟一齊暖被竇嘅
喵喵囡囡 發表於 2009-12-18 12:13 AM
我呢個月唔洗上河源呀, 改咗下個月中呀...唔洗等我喇
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
係喎....見倒你蒲頭, 喵喵就即刻入嚟喇 羨慕死人喇
主任 發表於 2009-12-18 12:13 AM
又關我事???我只不過之前入唔到嚟咋

咁我都有留意你嘎~~你唔知皆
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
我都冇掟檸檬俾你 ,你鍾意都可以過嚟一齊暖被竇嘅
喵喵囡囡 發表於 2009-12-18 12:13 AM
咁我呢, 喵喵?
Time to sleep
Good night Miss & everyone
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
機機~~今晚咁夜都唔訓嘅??唔多似你噢
喵喵囡囡 發表於 2009-12-18 12:10 AM
係呀喵喵, 啱啱去完街番嚟 你都未訓啊?
Time to sleep
Good night Miss & everyone
主任 發表於 2009-12-18 12:18 AM
good night again 淫淫
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
又關我事???我只不過之前入唔到嚟咋

咁我都有留意你嘎~~你唔知皆
喵喵囡囡 發表於 2009-12-18 12:17 AM
嘩~~~睇怕今晚都唔洗點瞓嚕 好冧呀
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
似呀
jjwah 發表於 2009-12-18 12:12 AM
華仔, 我都冇讀書好耐lu
good night again 淫淫 845102
小飛機 發表於 2009-12-18 12:20 AM
真係 Good night 喇
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
返回列表