返回列表 回復 發帖
繼續追富貴門
Fian. 發表於 26-12-2009 07:20
富貴門妳追到第幾集呀...劇情講到邊度
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
Good morning class and 主任
Fian. 發表於 2009-12-26 07:17 AM
尋晚同ee食得開唔開心呀
morning all
good morning miss
good morning everybody 扑ing day happy
morning all
四眼走粒仔 發表於 2009-12-26 09:26 AM
morning 太極走粒哥哥
今日又到我開檔...
祝各位扑...性 day快樂...拆哂啲x'mas禮物未呢?
聽日我又off喇...今晚收工都唔知入唔入屯門好
*柳飄飄* 發表於 2009-12-26 07:17 AM
哈哈, 飄飄今朝開檔 如果太夜咪聽朝先入去囖
唉.....今日用左4XXX 買左部新DC

過幾日要買多支新鏡做野用.....兩日用左接近兩萬蚊...

又要重頭SAVE MONEY+問陳祖澤先生拎零用喇
四眼走粒仔 發表於 2009-12-25 10:55 PM
太極走粒哥哥, 係唔係好大部, 碌嘢好長果d 鏡頭呀? 好勁呀!!!
太極走粒哥哥, 係唔係好大部, 碌嘢好長果d 鏡頭呀? 好勁呀!!!
小飛機 發表於 2009-12-26 09:39 AM
你係咪講緊你個碌又長又勁
Good morning class and 主任
Fian. 發表於 2009-12-26 07:17 AM
早晨miss 妳想我幾點過妳度呀
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
咁又唔係喎, 平時仲旺
miss妳有心喇
*柳飄飄* 發表於 2009-12-26 08:33 AM
早晨飄飄,今日返幾點呀
morning all
四眼走粒仔 發表於 2009-12-26 09:26 AM
morning 走粒仔
good morning everybody 扑ing day happy
小飛機 發表於 2009-12-26 09:30 AM
姣鬆早晨 咁早起身既
瞓陣先
早晨飄飄,今日返幾點呀
寇仲~ 發表於 26-12-2009 10:22
每日都一樣返十一點九...仲仲早晨呀
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰