返回列表 回復 發帖
麼零零...柯
king king, 你有冇去滑雪or shopping, 浸溫泉呀?
小飛機 發表於 2009-12-25 02:56 PM
浸溫泉就有,.....
滑雪我就唔係好叻,不過snow board 就會好啲,
shopping 就無乜,媽咪,細妹同阿嫂就有
Good afternoon Miss & all bros
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
浸溫泉就有,.....
滑雪我就唔係好叻,不過snow board 就會好啲,
shopping 就無乜,媽咪,細妹同阿嫂就有
Masterking 發表於 2009-12-26 01:35 PM
Hello King King
啱啱先做完手術, 啲咁劇烈嘅運動都係唔好玩住喇, 好番哂先啦
瞓陣先
Fian. 發表於 2009-12-26 10:37 AM
唔知 Miss 瞓醒未呢, 唔敢打比妳呀
主任 聖誕快樂,今晚有咩節目
寇仲~ 發表於 2009-12-25 05:09 PM
Hello 仲仲
上咗朋友屋企大食會咋, 食完就散, 跟住飲咗包 10 蚊嘅凍檸茶
多數飲紅酒或者清酒 姣鬆我出街啦,返黎再傾啦,拜拜
寇仲~ 發表於 2009-12-25 06:26 PM
呢排忙呀 都無入過元朗, 無清酒飲嚕 不過有兩支紅酒 頂住先啦
今日又到我開檔...
祝各位扑...性 day快樂...拆哂啲x'mas禮物未呢?
聽日我又off喇...今晚收工都唔知入唔入屯門好
*柳飄飄* 發表於 2009-12-26 07:17 AM
Hello 飄飄 聖誕快樂
呢排講嘢有味道咗好多喎
收工咪入嚟 join 我哋個囉囉 天朝先返屯門
Hello 飄飄 聖誕快樂
呢排講嘢有味道咗好多喎
收工咪入嚟 join 我哋個囉囉 天朝先返屯門
主任 發表於 26-12-2009 15:45
而家可能計劃有變呀...今晚同聽日會點都未諗到...coz頭先至得知原來我舅父唔響hk...如果入去會悶上加悶...唔知做乜好
佢部腦又冇速成俾我打喎...更何況聽日呢度都靜啦! 但又唔想嘥咗一個可以放到sunday同屋企人聚嘅quota...真係煩惱
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
各位早晨~~~
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
good evening miss
good evening everybody
各位早晨~~~
喵喵囡囡 發表於 2009-12-26 06:15 PM
hello 喵喵 ~~~而家咩時晨啦, 仲早晨?!
機機~~~~
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
你係咪講緊你個碌又長又勁
四眼走粒仔 發表於 2009-12-26 09:56 AM
太極走粒哥哥, 話明A380 吖ma, 仲使講