返回列表 回復 發帖
個大結局睇到大頭霧水, 唔明佢講乜, 冇心機睇, 又要遲吓再追返
但出奇, 一直冇新劇宣傳, 冇講呢套播完之後同樣時間會有咩新劇出街, 乜宣傳片都冇, tvb好少會咁o架嘛, 之前呀巴不得爸爸未出街之前都宣傳一排賣哂通街, ...
*柳飄飄* 發表於 2009-12-27 09:28 PM
唔係波,新劇個廣告出左個幾星期架啦,可能妳收得夜,無留意啦
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
係你哋令我誤會過喔!擺明你哋兩個就有問題啦
喵喵囡囡 發表於 2009-12-27 09:32 PM
我地就冇咩問題, 只係喵喵未曾了解我地, 我地又未了解喵喵
你哋又冇咁鍾意啊?仲要加多隻添~~~你哋又冇咁大食啊?
喵喵囡囡 發表於 2009-12-27 09:33 PM
有時要雙脾添架
你哋又冇咁鍾意啊?仲要加多隻添~~~你哋又冇咁大食啊?
喵喵囡囡 發表於 2009-12-27 09:33 PM
喵喵, 我都幾大食架! 如果你請我食, 我要食你兩隻燒鵝脾, 一於食窮你架
有時要雙脾添架
寇仲~ 發表於 2009-12-27 09:47 PM
嘢~~~咩要係咁啱架姣鬆啲, 喵喵又話我地夾埋架la
唔係波,新劇個廣告出左個幾星期架啦,可能妳收得夜,無留意啦
寇仲~ 發表於 2009-12-27 09:41 PM
我都睇左個新廣告, 有馬仔 &鍾嘉欣
下次要攻陷左個G地點先,咁敵軍先會放低警覺,任你魚肉
就好似尋晚個鯪魚球咁,爽呀!彈呀!
寇仲~ 發表於 2009-12-27 09:34 PM
收到姣鬆啲 下次佢一定屎係我手
機機...仲仲...喵喵...你哋響樹做緊咩呀?
*柳飄飄* 發表於 2009-12-27 09:38 PM
我仲喺度織緊圍巾啊啊!!差唔多織好啦
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
我仲喺度織緊圍巾啊啊!!差唔多織好啦
喵喵囡囡 發表於 2009-12-27 09:55 PM
快d 啦喵喵, 聽日又會凍喇, 我等你條頸巾暖暖架
嘢~~~咩要係咁啱架姣鬆啲, 喵喵又話我地夾埋架la
小飛機 發表於 2009-12-27 09:48 PM
唔係咁岩,係咁夾 唔係我地點做姣鬆波
閃啦我 Goodnite 姣鬆and all
  唔係咁岩,係咁夾 唔係我地點做姣鬆波
寇仲~ 發表於 2009-12-27 10:01 PM
oh come on babe, give me five again!!! Yeah!
閃啦我 Goodnite 姣鬆and all
寇仲~ 發表於 2009-12-27 10:02 PM
Good night 姣鬆啲, 今日真係爽, 好少同姣鬆啲係度吹水
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

冇理由會咁o架...唔通啲宣傳片淨係日頭同黃金時段先播? 我晚晚返嚟同日頭返工前都有開電視, 但完全都冇睇到佢有播嘅? 太過份喇...tvb連我呢個tvbuddy都蝦
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
冇理由會咁o架...唔通啲宣傳片淨係日頭同黃金時段先播? 我晚晚返嚟同日頭返工前都有開電視, 但完全都冇睇到佢有播嘅? 太過份喇...tvb連我呢個tvbuddy都蝦 ...
*柳飄飄* 發表於 2009-12-27 10:11 PM
只可能呢套劇廣告, 好似 "飄飄" 個名咁, 飄過左你冇發覺啫