返回列表 回復 發帖
本黎係既. 但今日返到去我同老細講, 返得嗰3粒鐘, 來回都浪費咗啲員工2粒鐘坐車時間. 有勿謂呢? 倒不如放埋佢, 等大家都開心下咪皆大歡喜咯. 老細諗落又啱喎. 咁咪決定連星期四都放埋咯. 即係返三日放四日. 都唔錯 ...
pknoface 發表於 2015-12-29 10:30 AM
难得掌门讲野咁有道理
蛛絲馬跡好容易察覺嘅
條骨都無佐lu
我唔做啲撩女同事既野既.
pknoface 發表於 2015-12-29 10:44 AM
你专长来噶啵
难得掌门讲野咁有道理
yxx01 發表於 2015-12-29 10:53 AM
對於關乎自己利益嘅野,幾時都好有道理嘅
條骨都無佐lu
對於關乎自己利益嘅野,幾時都好有道理嘅
lhy92725 發表於 2015-12-29 10:56 AM
依样野个个都系
你专长来噶啵
yxx01 發表於 2015-12-29 10:54 AM
佢吾敢做得甘揚
條骨都無佐lu
佢吾敢做得甘揚
lhy92725 發表於 2015-12-29 12:09 PM
收买在地下室玩
本黎係既. 但今日返到去我同老細講, 返得嗰3粒鐘, 來回都浪費咗啲員工2粒鐘坐車時間. 有勿謂呢? 倒不如放埋佢, 等大家都開心下咪皆大歡喜咯. 老細諗落又啱喎. 咁咪決定連星期四都放埋咯. 即係返三日放四日. 都唔錯 ...
pknoface 發表於 2015-12-29 10:30 AM
。。。。咁好 可以講數
掌門原來可以左右老細嘅放假安排,果然好夠高層哦
lhy92725 發表於 2015-12-29 10:32 AM
睇黎都係啦
。。。。咁好 可以講數
satoshi23 發表於 2015-12-29 12:40 PM
高層先有資格講架
條骨都無佐lu
今日返到去我同老細講我辭職, 不批
我唔做啲撩女同事既野既.
pknoface 發表於 2015-12-29 10:44 AM
because you always "pk no face" in front of the female colleagues
今日返到去我同老細講我辭職, 不批
Pedestrian_A 發表於 2015-12-29 04:07 PM
郵寄或速遞辭職信就得  
有簽收冇得賴  
郵寄或速遞辭職信就得  
ob51330 發表於 2015-12-29 04:23 PM
more complicated than you think