返回列表 回復 發帖
撻撻食嘅係咪白粥呀...咁腸粉係咩腸嚟呢?
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
買咗碗牛腩加雲吞米線, 多腩汁...加醋加辣
但食完等如冇食過, 嘥咗十八銀, 仲覺得冇之前咁好食, 飲恨冇去m記, 最衰都係kfc, 好地地改乜鬼營業時間
都唔通知聲我呢個老主顧, 太可惡喇 ...
*柳飄飄* 發表於 2010-1-11 02:08 AM
再吔過羅...
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
撻撻食嘅係咪白粥呀...咁腸粉係咩腸嚟呢?
*柳飄飄* 發表於 2010-1-11 02:09 AM
齋腸
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
Good morning class and 主任
今朝都係我開檔
但食完等如冇食過, 嘥咗十八銀, 仲覺得冇之前咁好食, 飲恨冇去m記, 最衰都係kfc, 好地地改乜鬼營業時間
好細碗咩
點會食咗等於冇食過架
齋腸
榴槤蛋撻 發表於 2010-1-11 02:17 AM
如果有蝦米同蔥花就更加好食
做運動
good morning Miss
good morning everybody
今朝都係我開檔
Fian. 發表於 2010-1-11 06:37 AM
Miss 開檔錫  錫  錫
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
唔鍾意洗都要洗架啦
因為係你嘅就始終係你嘅
今日唔洗聽日都係我洗架啦
又唔係好多碗
得一個煲
兩個匙羹同兩對筷子  ...
Fian. 發表於 2010-1-11 01:38 AM
miss 唔使可以等我今日洗
等 機機洗呀嘛
榴槤蛋撻 發表於 2010-1-11 01:40 AM
Bingo  我都係咁諗
大家好,...MISS 好....
好耐冇上嚟,因為媽咪嚟佐,所以要陪吓佢.....
18蚊應該唔會太細碗啊 ...飄飄你咪大食左呢?