返回列表 回復 發帖
管她老鼠定老虎。。。靓女就好~
wasimasterQ 發表於 2013-11-7 01:19 PM
QQ即係QQ
型 英 帥 靚 正
。。。伤心~
wasimasterQ 發表於 7/11/2013 01:18 PM
兩個一擔擔有乜好傷心咧
認真睇真啲真係又真係
兩個一擔擔有乜好傷心咧
lckiong 發表於 2013-11-7 01:43 PM
...........好希望我依家唔存在这世上。。~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
~DingDong-Q~
2591390...........好希望我依家唔存在这世上。。~
wasimasterQ 發表於 2013-11-7 02:06 PM
羅文 - 留給這世上我最愛的人   
型 英 帥 靚 正
2591390...........好希望我依家唔存在这世上。。~
wasimasterQ 發表於 7/11/2013 02:06 PM
KK與你同在,又或者你想開心同其他人一起
認真睇真啲真係又真係
KK與你同在,又或者你想開心同其他人一起
lckiong 發表於 2013-11-7 02:11 PM
羅文《號角》

曲:谷村新司 詞:鄭國江 

號角吹起烽煙遍地
良民田園盡棄癲沛流離
但見禿垣敗瓦 烽火遍地
怕看繁榮鬧市 竟變一廢墟
啊 啊 充滿血淚 恨痛莫名 歎息唏噓
誰人要烽煙遍地 故都新市 一朝粉碎
盼待和平 結束紛爭 再不要興殺機
期待仁愛 盼再睹 一絲生氣
啊...... 啊......

號角吹起烽煙遍地
良民田園盡棄癲沛流離
但見禿垣敗瓦 烽火遍地
怕看繁榮鬧市竟變一廢墟
期待仁愛 盼再睹 一絲生氣

期待仁愛 盼再睹一絲生氣
重獲仁愛 這世間佈滿生氣
型 英 帥 靚 正
hmm......到呢个地步为有见步行步,,,
hmm......到呢个地步为有见步行步,,,
wasimasterQ 發表於 2013-11-7 02:17 PM
梅艷芳 - 孤身走我路

孤身走我路 獨個摸索我路途 Oh...
寂寞滿心內 是誰在耳邊輕鼓舞
我要唱出心裡譜 我已決意踏遍長路 Oh...
跟心中拍子 傲然獨舞永沒停步 
不想管終點何日到 Ah...
孤身走我路 但信心佈滿路途 Oh...
路仍是我的路 寂寞時伴我影歌中舞

孤身走我路 是痛苦卻也自豪
前面有陣陣雨灑下 淚兒伴雨點風中舞
那怕每天都跌倒 我信我會走得更好 Oh...
心中痛苦 無從盡訴卻自流露 
風中的纖瘦影悠然自顧 Oh...

孤身走我路 是痛苦卻也自豪
前面有陣陣雨灑下 淚兒伴雨點風中舞
那怕每天都跌倒 我信我會走得更好 Oh...
心中痛苦 無從盡訴卻自流露 
風中的纖瘦影悠然自顧 Oh...

孤身走我路 獨個摸索我路途 Oh...
問誰伴我走我路 寂寞時伴我影歌中舞
型 英 帥 靚 正
老陈。。。大厨。。。

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
老陈。。。大厨。。。

wasimasterQ 發表於 7/11/2013 03:33 PM
QQ咁得閒搵啲咁既圖,應該唔會成日
一個成日既人應該係關閉自己唔做嘢既喔
認真睇真啲真係又真係
老陈。。。大厨。。。

wasimasterQ 發表於 2013-11-7 03:33 PM
QQ 醒過來
型 英 帥 靚 正
佢关闭吾到自己嘅
條骨都無佐lu
佢关闭吾到自己嘅
lhy92725 發表於 2013-11-7 03:48 PM
只能用照片来表达......

QQ仲好留恋呢个世界嘅
條骨都無佐lu