返回列表 回復 發帖
you are an engineer so u will have good pay later
h2o 發表於 2009-6-14 11:02 PM
haha...
bt my education fee still need to pay now wat...
我是流氓。。流氓就是我的个性!!><
我会的!别担心!
dicksonkhan 發表於 2009-6-14 04:59 PM
係先好講啦
好啦!我差不多够钟啦!大家晚安!我去睡觉啦!
dicksonkhan 發表於 2009-6-14 05:00 PM
good night la
哈哈。。。
拿着藤鞭就不难的了~~
vampire54 發表於 2009-6-14 10:53 PM
哈哈。。。拿着藤条。。。
等下吓跑全部。。接着被投诉。。。
點解個個都係咁講架
h2o 發表於 2009-6-14 11:01 PM
他们都没胆!哪敢放照片出来呢?难道是见不了人吗?不用出街的吗?
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
其實你才是靚仔,快快去參加~~
kay199143 發表於 2009-6-14 05:02 PM
唔啦 我中意睇人多過人睇我
haha...
bt my education fee still need to pay now wat...
vampire54 發表於 2009-6-14 05:04 PM
msia school so expensive x_x
他们都没胆!哪敢放照片出来呢?难道是见不了人吗?不用出街的吗?
dicksonkhan 發表於 2009-6-14 05:05 PM
小白好激氣啊
好啦!我差不多够钟啦!大家晚安!我去睡觉啦!
dicksonkhan 發表於 2009-6-14 11:00 PM
小白。。晚安啦。。。
哈哈。。。拿着藤条。。。
等下吓跑全部。。接着被投诉。。。
蓝云 發表於 2009-6-14 11:05 PM
哈哈。。
那就威胁他们咯~~
唔啦 我中意睇人多過人睇我
h2o 發表於 2009-6-14 11:06 PM
但係我地鍾意睇你哦~~~﹗﹗﹗﹗﹗
我的Instagram是: LuvSumMeiKup: https://instagram.com/luvsummeikup
如果你在国内,可以用一个 app 叫 ark vpn (每天免费使用半小时), 請去關注 (follow). 謝謝! :)

我的微博是: LuvSumMeiKup
請去關注 (follow). 謝謝! ^O^
但係我地鍾意睇你哦~~~﹗﹗﹗﹗﹗
summei0529 發表於 2009-6-15 08:48 AM
他好靓仔的啊!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
他好靓仔的啊!
dicksonkhan 發表於 2009-6-15 09:06 AM
我知﹐ 見過啦~~~
我的Instagram是: LuvSumMeiKup: https://instagram.com/luvsummeikup
如果你在国内,可以用一个 app 叫 ark vpn (每天免费使用半小时), 請去關注 (follow). 謝謝! :)

我的微博是: LuvSumMeiKup
請去關注 (follow). 謝謝! ^O^
yeah!!!!
lakers 赢了咯~~
yeah!!!!
lakers 赢了咯~~
vampire54 發表於 2009-6-15 11:00 AM
一早知会赢啦
條骨都無佐lu