返回列表 回復 發帖
原來樓上有喎?係咪派少咗俾我呀...kk bro
局部區域潛水中...
kk bro你好嘛?呢排唔覺有宵夜錢派嘅
金石良 發表於 2014-12-15 08:32 PM
你又冇經常入黎,緊係冇宵夜錢啦
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
你又冇經常入黎,緊係冇宵夜錢啦
tvbkk123 發表於 2014-12-15 08:35 PM
kk bro你講嘢呀?我經常返親嚟都有入嚟架,肯定你有老花
局部區域潛水中...
kk bro你講嘢呀?我經常返親嚟都有入嚟架,肯定你有老花
金石良 發表於 2014-12-15 08:40 PM
既係個日冇金樓,你冇份囉
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
既係個日冇金樓,你冇份囉
tvbkk123 發表於 2014-12-15 08:44 PM
有冇搞錯?我唔知邊日開始入嚟,第日就要嚟講多謝,講完多謝,第日又要入嚟講,講完又有,講完又有,講完又有,講完又有,講完又有,講完又有,講完又有,講完又有,講完又有,講完又有,講完又有,講完又有,講講完又有,講完又有,講完又有,講完又有...e+突然間話冇?
局部區域潛水中...
KK兄晚上好。 多謝晒啲暗樓獎。
C兄嗰度秋後算帳呀,你遲D過去唔該爬吓樓梯啦,次次post完就走乜都唔知
局部區域潛水中...
秋後基本同你算遮
條骨都無佐lu
你聽日先去啦,我一陣出完帖呢個禮拜都唔返嚟喇!
丿
局部區域潛水中...
秋後基本同你算遮
lhy92725 發表於 2014-12-15 09:31 PM
貓姐早晨
局部區域潛水中...
做咩吾返哦
條骨都無佐lu
有冇搞錯?我唔知邊日開始入嚟,第日就要嚟講多謝,講完多謝,第日又要入嚟講,講完又有,講完又有,講完又有,講完又有,講完又有,講完又有,講完又有,講完又有,講完又有,講完又有,講完又有,講完又有,講講完 ...
金石良 發表於 15/12/2014 08:55 PM
你講多幾次就有o架啦
認真睇真啲真係又真係
貓姐早晨
金石良 發表於 2014-12-15 09:33 PM
你有無望過窗外
條骨都無佐lu
貓姐早晨
金石良 發表於 2014-12-15 09:33 PM

你有無望過窗外
lhy92725 發表於 15/12/2014 09:59 PM
佢E+發夢妄想緊海闊天空藍天白雲
認真睇真啲真係又真係
你銀行爆滿,唔需要咯~
lckiong 發表於 2014-12-15 06:59 PM
現金未爆
型 英 帥 靚 正