返回列表 回復 發帖
做成童年陰影, 以後唔敢抬起身做人~~~我話佢下面
小飛機 發表於 2010-2-2 05:49 PM
咁可能第日有個女板神棍聰出黎話打救佢
師婆上身 幫佢~種下生基~雀仔按摩~捉邪捉鬼...呃返佢幾億...精子呢
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
機機老豆一定好勁好威猛,令機機時時刻刻都顎高個頭嚟做人~~~我都係話佢下面
夢遺大師 發表於 2010-2-2 05:53 PM
Hi 夢夢
機機老豆一定好勁好威猛,令機機時時刻刻都顎高個頭嚟做人~~~我都係話佢下面
夢遺大師 發表於 2010-2-2 05:53 PM
夢夢的也很高大威猛啊~~~搞到d 囡囡為你痴情

咁可能第日有個女板神棍聰出黎話打救佢
師婆上身 幫佢~種下生基~雀仔按摩~捉邪捉鬼...呃返佢幾億...精子呢
寇仲~ 發表於 2010-2-2 05:55 PM
要唔要精盡人亡呢
要唔要精盡人亡呢
小飛機 發表於 2010-2-2 06:01 PM
邊有咁易亡呀 起碼有九十九歲命,日日對住女有得睇無得洗
邊有咁易亡呀 起碼有九十九歲命,日日對住女有得睇無得洗
寇仲~ 發表於 2010-2-2 06:05 PM
呢招好毒呀!!!要佢比死更難受 , 不如整招極刑啦~~~侍候啦
呢招好毒呀!!!要佢比死更難受 , 不如整招極刑啦~~~深造班侍候啦
小飛機 發表於 2010-2-2 06:14 PM
深造班有招電光霹靂毒龍鑽 一定飽哂啦  
咦條友話要上訴喎 律師今次飽哂啦
深造班有招電光霹靂毒龍鑽 一定飽哂啦  
咦條友話要上訴喎 律師今次飽哂啦
寇仲~ 發表於 2010-2-2 06:27 PM
打咁單大官司, 其實最受惠就係雙方d 律師
打咁單大官司, 其實最受惠就係雙方d 律師
小飛機 發表於 2010-2-2 06:33 PM
咪係,俾我係陳生個律師都叫佢上訴啦
贏輸真係關人銀事,錢就收硬既,怕條柒咩
咪係,俾我係陳生個律師都叫佢上訴啦
贏輸真係關人銀事,錢就收硬既,怕條柒咩
寇仲~ 發表於 2010-2-2 06:41 PM
哎呀!我好有同感 另外稅局呀, 差佬都開始做嘢啦, 佢之前收d 睇風水收嘅錢冇納稅, 又偽造假文件, 佢都一身屎啦 咦!好臭
哎呀!我好有同感 另外稅局呀, 差佬都開始做嘢啦, 佢之前收d 睇風水收嘅錢冇納稅, 又偽造假文件, 佢都一身屎啦 咦!好臭
小飛機 發表於 2010-2-2 06:48 PM
頭先睇新聞見佢個樣真係想車把
佢聽講話佢開始將資金轉去第度,又係星加坡起緊屋,上訴都唔知係咪吹水
係咪想閃人啦佢

頭先睇新聞見佢個樣真係想車把
佢聽講話佢開始將資金轉去第度,又係星加坡起緊屋,上訴都唔知係咪吹水
係咪想閃人啦佢  ...
寇仲~ 發表於 2010-2-2 06:54 PM
玩轉移視線, 然後咋咋林走人
姣鬆啲, 過年會放邊幾日假呀?
姣鬆啲, 過年會放邊幾日假呀?
小飛機 發表於 2010-2-2 06:58 PM
本身我公司係年中無休既,加上人手唔多足,我諗一二日左右啦
姣鬆過年會唔會去外地過呀
本身我公司係年中無休既,加上人手唔多足,我諗一二日左右啦
姣鬆過年會唔會去外地過呀
寇仲~ 發表於 2010-2-2 07:09 PM
我諗唔會出外啦, 都係香港同至愛撐下枱腳算喇