返回列表 回復 發帖
Good morning miss
Good morning everybody
MORNING ALL
四眼走粒仔 發表於 2010-2-3 08:23 AM
morning 太極走粒哥哥 , 今朝你開檔啊
咁都叫冇功能
咁點先算有功能呀
Fian. 發表於 2010-2-3 01:17 AM
緊係要有 "公" 能 (即係要有碌嘢), 先可以滿足到miss 嘅需要啦
早晨啊all ,機機早啊...又係申苦的一天
Night night class and 主任
Fian. 發表於 2010-2-2 11:21 PM
miss 琴晚咁早返嘅?  阿凡達好唔好睇呀? 3D 係唔係真係好立體呢?
早晨啊all ,機機早啊...又係申苦的一天
山棻爺爺 發表於 2010-2-3 09:18 AM
Morning 山菜爺爺~~~唔緊要啦...好快天放春節啦
Morning 山菜爺爺~~~唔緊要啦...好快天放春節啦
小飛機 發表於 2010-2-3 09:21 AM
春節都係放得四日 ....計劃緊請多幾日A.L.
你呢好似好小聽你講話返工...  唔通你唔洗做..呵呵
春節都係放得四日 ....計劃緊請多幾日A.L.
你呢好似好小聽你講話返工...  唔通你唔洗做..呵呵
山棻爺爺 發表於 2010-2-3 09:57 AM
請多幾日都好吖, 會唔會出外旅行呀?

邊有可能唔使做咁歎吖 , 而家稍為輕鬆少少咋, 過左年又會忙lu
請多幾日都好吖, 會唔會出外旅行呀?

邊有可能唔使做咁歎吖 , 而家稍為輕鬆少少咋, 過左年又會忙lu
小飛機 發表於 2010-2-3 10:01 AM
旅行就唔會啦....要留在香港去親戚到...
Good Morning Miss and Everybody
旅行就唔會啦....要留在香港去親戚到...
山棻爺爺 發表於 2010-2-3 10:07 AM
仲要去踩單車啊
Good Morning Miss and Everybody
夢遺大師 發表於 2010-2-3 10:12 AM
morning 夢夢, 今晚到我陪miss 啦
morning 夢夢, 今晚到我陪miss 啦
小飛機 發表於 2010-2-3 11:20 AM
今晚玩咩呀?
今晚玩咩呀?
夢遺大師 發表於 2010-2-3 11:23 AM
去滾啊~~~係miss 屋企打邊爐呀