返回列表 回復 發帖
揼柒佢
Fian. 發表於 2010-2-26 12:19 AM
小柒佢 不過佢冇返..
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
揼柒佢
Fian. 發表於 2010-2-26 12:19 AM
收到Miss!
一於集齊班粗大長同耐嘅學生團,逐個上去揼佢…
包佢接完我哋一日,要停工三個月,嘻嘻…
早上好,Miss好,大家好!
morning夢夢
小柒佢 不過佢冇返..
榴槤蛋撻 發表於 2010-2-26 10:45 AM
morning撻撻
hihi~ 小弟咁岩撞彩啫~
hehehe
calbee33 發表於 2010-2-26 10:30 AM
開檔有miss錫錫~~~你要多d入嚟喇
十八層…
夢遺大師 發表於 26-2-2010 10:22
飛越十八層

對抗命運 但我永不怕捱 過去現在 難題應刃解 人生的彩筆 嶄上悲歡愛恨 描畫世上百千態
控制命運 任我巧安排 看似夢幻 凡人難盡了解 人間的好景 給我一朝破壞 榮辱愛恨任分派
努力未願平賣 人性我沒法賤賣 今天死結應難解 努力興建 盡情破壞 彼此也在捱
世界腐敗 犯法那須領牌 法理若在 為何強盜滿街
人海的衝擊 比那蒼海更大 難為正邪定分界

三哥......正呀
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
飛越十八層

對抗命運 但我永不怕捱 過去現在 難題應刃解 人生的彩筆 嶄上悲歡愛恨 描畫世上百千態
控制命運 任我巧安排 看似夢幻 凡人難盡了解 人間的好景 給我一朝破壞 榮辱愛恨任分派
努力未願平賣 人性 ...
*柳飄飄* 發表於 2010-2-26 11:47 AM
Hello飄飄 ~~~~突然閃出嚟
Hello飄飄 ~~~~突然閃出嚟
小飛機 發表於 26-2-2010 12:28
咁係咪好驚喜先~~
午安呀機機
咁係咪好驚喜先~~
午安呀機機
*柳飄飄* 發表於 2010-2-26 12:30 PM
午安呀飄飄~~~有dd意外咁啦 ~~你係唔係今日放假呀?
午安呀飄飄~~~有dd意外咁啦 ~~你係唔係今日放假呀?
小飛機 發表於 26-2-2010 12:33
Bingo~~
機機你真係醒目o架啫
之但係...何解會意外呢
Bingo~~
機機你真係醒目o架啫
之但係...何解會意外呢
*柳飄飄* 發表於 2010-2-26 12:35 PM
意外嘅意思...係估唔到今日喺度見到你,我諗冇乜人上嚟啫
意外嘅意思...係估唔到今日喺度見到你,我諗冇乜人上嚟啫
小飛機 發表於 26-2-2010 12:37
咁我又真係好耐冇上嚟嘅...不過我有做功課o架...冇偷懶
係咪上次我都係咁啱day off, 又有上嚟報到, 所以你頭先都估我放假呢
係呢, 機機你返新工, 工作順利嗎? 就嚟lunch time喇噃...你而家係蛇緊定係等放食晏呀?
係咪上次我都係咁啱day off, 又有上嚟報到, 所以你頭先都估我放假呢
係呢, 機機你返新工, 工作順利嗎? 就嚟lunch time喇噃...你而家係蛇緊定係等放食晏呀? ...
*柳飄飄* 發表於 2010-2-26 12:42 PM
我記得你新工d時間要返晚上...而且我又醒目呢 我份新工係下星期一先返,而家都係搞自己d嘢 ...返左新工冇咁多時間上嚟lu
係呢, 機機你返新工, 工作順利嗎? 就嚟lunch time喇噃...你而家係蛇緊定係等放食晏呀? ...
*柳飄飄* 發表於 2010-2-26 12:42 PM
勤做功課+魅力1000分