返回列表 回復 發帖
簽名被屏蔽
簽名被屏蔽
KK兄早晨.
呢度癡癡呆呆坐埋一枱,憨憨居居圍埋一堆,歡迎光臨
perfectman 發表於 2015-3-26 08:39 AM
即係入得呢度唔係傻就係痴。咁我合資格 。唔怪得入到來  
KK 早晨

BeiDouChef 發表於 26/3/2015 06:08 AM
仲講緊沙爹哦
認真睇真啲真係又真係
仲講緊沙爹哦
lckiong 發表於 2015-3-26 09:18 AM
强哥早晨,串燒沙爹送啤酒一流。
仲講緊沙爹哦
lckiong 發表於 2015-3-26 09:18 AM

强哥早晨,串燒沙爹送啤酒一流。
mnb1123 發表於 26/3/2015 09:43 AM
啤酒....配燒肉
認真睇真啲真係又真係
簽名被屏蔽
即係入得呢度唔係傻就係痴。咁我合資格 。唔怪得入到來  
mnb1123 發表於 2015-3-26 09:15 AM
傻同痴都要講資格嘅哦,你講下你點傻法先
條骨都無佐lu
我發現啤酒配cheese同ham都唔錯㗎喎
perfectman 發表於 2015-3-26 10:05 AM
吾系配鴨頭比較好咩
條骨都無佐lu
啤酒....配燒肉
lckiong 發表於 2015-3-26 09:48 AM
我發現啤酒配cheese同ham都唔錯㗎喎
perfectman 發表於 2015-3-26 10:05 AM
吾系配鴨頭比較好咩
lhy92725 發表於 2015-3-26 10:36 AM
唔好意思各位大大,追《導火新聞線》劇來遲咗

如果自己無聊獨喝配龍肉都冇味,有幾個同自己一样又痴又傻一齊飲,花生、開心果送酒一样開必。
傻同痴都要講資格嘅哦,你講下你點傻法先
lhy92725 發表於 2015-3-26 10:35 AM
响间公司做咗10年,日日對住班唔係痴就係傻嘅白鬼.黑鬼一齊做野,唔痴都變痴,唔傻都變傻

10年功力啦猫姐,够唔够資格阿
KK yo man !

仲講緊沙爹哦
我只是路過很多帖 都看你們說satay

响间公司做咗10年,日日對住班唔係痴就係傻嘅白鬼.黑鬼一齊做野,唔痴都變痴,唔傻都變傻

10年功力啦猫姐,够唔够資格阿
mnb1123 發表於 2015-3-26 01:49 PM
satay貓講嘅嘢你都信黎我度乜嘢資格都唔使,經常吹水就有錢收
我只是路過很多帖 都看你們說satay

BeiDouChef 發表於 2015-3-26 02:06 PM
因為這裡有satay貓
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林