返回列表 回復 發帖
無呀,非常之穩陣 架車去到我樓下呀,我一個人攪掂啦
寇仲~ 發表於 2010-4-3 07:31 PM
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
Hi hi 撻撻
今晚咁早蒲頭嘅
Fian. 發表於 2010-4-3 07:32 PM
冇野搞 早d返黎見吓miss..
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
有冇盡訴心中情
同佢傾吐你心聲
慢慢解釋應該明
過咗幾日該平靜
見到報告把面拎
無謂影響你心情
睇咗盞你頭擰擰
費事又會谷到 "罄"
駝鳥政策最 ...
Fian. 發表於 2010-4-3 07:23 PM
miss 真係幾句就中哂呀
佢原來一早知道我唔開心,我都同佢講我唔再睇架啦
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
會咩事呀
會出事???
Fian. 發表於 2010-4-3 07:31 PM
漏咗個出字tim
冇野搞 早d返黎見吓miss..
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-3 07:34 PM
hihi 撻撻,搵唔搵到呀
漏咗個出字tim
SmileBean 發表於 2010-4-3 07:36 PM
唔該哂
hihi 撻撻,搵唔搵到呀
寇仲~ 發表於 2010-4-3 07:36 PM
未去呀~~~呢幾日都係港島區...個個紅日都放假 ..我最憎放假
今晚中咗六合彩
七字複式等佢開
二字係我嘅最愛
二同廿二一齊來
仲仲諗咗冇幾耐
廿九 48 好好彩
中四個字發小財
一隻金牛袋落袋 ...
Fian. 發表於 2010-3-31 03:44 AM
上期我又中左三個字呀
未去呀~~~呢幾日都係港島區...個個紅日都放假 ..我最憎放假
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-3 07:43 PM
去哂拜山啦
  都係食飯強啲
Fian. 發表於 2010-4-3 07:30 PM
今晚早d吃飯..有义反+鹵水雞翼..+牛肋河 ..今晚早d訓 ..聽朝去太子搬野去柴灣
咦,youtube 無左上傳既
上期我又中左三個字呀
寇仲~ 發表於 2010-4-3 07:45 PM
你同miss真係有偏財運.. 我買甘耐淨係中過廿蚊
仲兄, 琴譜就揾倒, guitar Free嘅暫未search倒,
<http://www.scribd.com/doc/806168 ... a-Hikaru-First-Love>
你同miss真係有偏財運.. 我買甘耐淨係中過廿蚊
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-3 07:51 PM
又唔係咁話呀,我同miss夾先有得中咋,我諗係我地雙劍合壁先有咁勁,下期可能頭獎都有得中呀
又唔係咁話呀,我同miss夾先有得中咋,我諗係我地雙劍合壁先有咁勁,下期可能頭獎都有得中呀
寇仲~ 發表於 2010-4-3 08:02 PM
甘就要夾啦..一人中三個字 easy D