返回列表 回復 發帖
呢期都休息...coz又轉工
*柳飄飄* 發表於 2010-4-14 01:14 AM
咁搵到新工未呀
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
hea咗十零日...

另外...發現健康應該真係出現問題...
*柳飄飄* 發表於 2010-4-14 01:16 AM
覺得有咩唔妥呀
Miss 返嚟喇 不過我要瞓喇
Good night everybody
主任 發表於 2010-4-14 01:31 AM
Good night 任任
又轉工 洗唔洗咁密呀
主任 發表於 14-4-2010 01:32
你估我好想o架咩
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
咁搵到新工未呀
Fian. 發表於 14-4-2010 01:45
miss有心喇, 暫時叫做搵到, 但一切都要返落先知......
miss有心喇, 暫時叫做搵到, 但一切都要返落先知......
*柳飄飄* 發表於 2010-4-14 02:44 AM
係咪做番飲食呀
返咩更呀
*柳飄飄* 發表於 2010-4-14 02:44 AM
呢幾集鐵馬尋橋好緊張呀
頭先喺大陸同媽咪喺房打邊爐
睇咗少少
今集好堅呀
係咪做番飲食呀
返咩更呀
Fian. 發表於 14-4-2010 03:35
係呀...唔係做咩喎...唉我呢啲仲可以撈乜吖
暫時返4收2
呢幾集鐵馬尋橋好緊張呀
頭先喺大陸同媽咪喺房打邊爐
睇咗少少
今集好堅呀
Fian. 發表於 14-4-2010 03:39
係呀, 今集開始勁緊張呀, 聽晚排長出返嚟喇, 睇吓個青雞臉榮德點報應, 真係令人好期待呀, 得一粒金叵蘿, 縱出禍喇而家, 搞到要打耙冇仔送終, 一陣又唔知點對佢老婆, 嫁著個咁嘅衣冠禽獸真係冇陰功
亞章又同周冰冰開始...真係難為了亞雁呀...苦戀呢個大哥
瞓唔著點算...周公仲未嚟呼喚我...等極都冇睡意
係呀...唔係做咩喎...唉我呢啲仲可以撈乜吖
暫時返4收2
*柳飄飄* 發表於 2010-4-14 05:48 AM
咁咪要放假先有得去玩
呢份工忙唔忙呀
係呀, 今集開始勁緊張呀, 聽晚排長出返嚟喇, 睇吓個青雞臉榮德點報應, 真係令人好期待呀, 得一粒金叵蘿, 縱出禍喇而家, 搞到要打耙冇仔送終, 一陣又唔知點對佢老婆, 嫁著個咁嘅衣冠禽獸真係冇陰功
亞章又 ...
*柳飄飄* 發表於 2010-4-14 05:54 AM
但係我又凝住阿章會同阿雁喺埋一齊架喎
青雞面呢啲本身自己個人都其身不正
個仔好人都有限啦
根本就由細到大都灌輸一個概念俾佢
就係 有錢就大能晒
有錢就乜能都得
根本個仔變成咁係佢自己教出嚟嘅
呢啲咪自作孽不可活
亞章又 ...
*柳飄飄* 發表於 2010-4-14 05:54 AM
阿章墮入愛河最後嗰個表情做得好好
瞓唔著點算...周公仲未嚟呼喚我...等極都冇睡意
*柳飄飄* 發表於 2010-4-14 05:56 AM
咁一陣使唔使返工呀
如果要返工就要迫自己瞓喇
我就好眼瞓喇
不過想覆埋妳啲 post 先瞓
good night 飄飄
得閒入嚟傾吓劇經囉
Very Very Good morning Miss and everybody,.....