返回列表 回復 發帖
  Good.evening.miss
Hello 玉樹臨風姣鬆啲, 早晨啊
俊朗不凡姣鬆啲今日牛一咩
Happy birthday to 機機
主任 發表於 2010-4-21 01:39 AM
Thanks淫鬆啲
我返嚟喇...
今日晏晝我見到撻撻
*柳飄飄* 發表於 2010-4-22 07:46 PM
hello飄飄
morning all...Happy birthday to 機機
四眼走粒仔 發表於 2010-4-21 08:28 AM
Thanks.太極走粒哥哥
食左個叫 小華堡餐 加大加3蚊,改洋蔥圈又要加一蚊,總共32蚊,
頂!個洋蔥圈一洋蔥味都無,我以為食緊個炸粉團
個牛肉又係淡茂茂,以前都唔係咁架,真係無下次  ...
寇仲~ 發表於 2010-4-21 05:20 PM
我有次都食左個小華堡做午餐,點知到4點幾開始肚餓...都好似冇食過咁,又唔好食
生日快樂賀機機
特意作詩恭賀你
高瘦白淨唔肥膩
知書識禮講道理
溫文爾雅好脾氣
靚女見你爭餐死
龍頭位置油麻地
一直排到石硤尾
艷福無邊爽到痺
...
Fian. 發表於 2010-4-21 06:13 PM
miss首詩真係寫得好,睇極都唔厭
36269# Fian.  
還好啦,今年運氣好差.....過一排好快我又要搬屋啦....
心灰灰,又太耐無來尼度啦,上來睇下有咩傾....
仲仲同miss 知心,講既野一樣 ,,,, :-)
到衣家我都仲未有得打表情呀....表達唔到我既心情添.. ...
Iamtall 發表於 2010-4-21 09:09 PM
Hi~~tall.tall long.time.no.see
今晚機機都冇浦頭...難得甘多人同佢慶祝
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-21 11:48 PM
撻撻~~~我琴晚好夜先係大陸落嚟,攰都屎了
hello miss... everyone
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
撻撻咁遲先miss.say.hi
我返嚟喇...
今日晏晝我見到撻撻
*柳飄飄* 發表於 2010-4-22 07:46 PM
係呀~~今日出左旺角...
撻撻咁遲先miss.say.hi
小飛機 發表於 2010-4-22 11:22 PM
係呀..好夜先開電腦..
係呀~~今日出左旺角...
榴槤蛋撻 發表於 23-4-2010 00:12
咁你係咪睇我唔到呢 還是唔認得我
我見你好似瘦咗咁喎
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
咁你係咪睇我唔到呢 還是唔認得我
我見你好似瘦咗咁喎
*柳飄飄* 發表於 2010-4-23 12:39 AM
我真係睇唔到你..sorry..唔係實同你食飯...你唔洗返工咩
Night night Miss & all
~我能抵抗一切, 除了誘惑~