返回列表 回復 發帖
OK喎....我應該會入場呀..搵吓你啦不如
四眼走粒仔 發表於 2010-5-22 07:02 PM
馬場咁大..我地有緣實會相見嘅~~hehe

不過好奇怪....我都係4眼走粒幫一名喎.....不過我係"佬"囉~
good evening miss
機機你好閃呀~~
calbee33 發表於 2010-5-24 08:24 AM
hello 3 仔 我呢排成日都閃左去
Good morning  Miss 主任 姣鬆D and all
寇仲~ 發表於 2010-5-23 08:36 AM
hello 玉樹臨風姣鬆啲
Yeah~~
聽晚張家輝出場lu...我記起喇...佢叫甘量宏...不過我都係自己dl...keep啲file響部腦度跟tvb進度追
收工返嚟都做完咯...都睇唔到tvb播
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
又有新劇出...唔知miss會唔會睇呢

我就追硬o架喇...林峰馬明楊怡......話之啲口痕網民點講...
加上今年少有林峰嘅劇...更加要睇...

廖碧兒可以不理
痴鬼線o架...有乜理由金興賢叫秦沛做daddy o架...就算佢細過秦沛呀...都唔爭得幾遠啦...至多咪細幾年...十年都肯定冇啦...秦沛點做金興賢老豆呀...真係離哂罩

正如石修都冇理由做到吳鎮宇老豆啦...韓馬利都冇理由生得吳鎮宇出啦!
開檔

主任 發表於 2009-3-8 09:41 PM
hihi....大家好ar......

我就追硬o架喇...林峰馬明楊怡......話之啲口痕網民點講...

廖碧兒可以不理
*柳飄飄* 發表於 2010-5-25 03:33 AM
談情說案........^^
morning all
hello 3 仔 我呢排成日都閃左去
小飛機 發表於 2010-5-24 11:46 PM
閃左去邊先~~呵
Yeah~~
聽晚張家輝出場lu...我記起喇...佢叫甘量宏...不過我都係自己dl...keep啲file響部腦度跟tvb進度追
收工返嚟都做完咯...都睇唔到tvb播
*柳飄飄* 發表於 2010-5-25 03:28 AM
張家輝加盟無線出位之作....可憐最初過黎無線因合約問題要等成年至可以出鏡......

廖碧兒可以不理
*柳飄飄* 發表於 2010-5-25 03:33 AM
我睇左第一集都幾好~~d 綠葉卡士都好強勁,馬國明越做越進步~捧硬 !
早晨呀~~各位好~~
嚇得我吖...原來金興賢係秦沛個女婿至啱...所以叫佢做daddy...林其欣先係佢個女