返回列表 回復 發帖
預唔預我
四眼走粒仔 發表於 2010-7-9 11:02 PM
hi 太極走粒哥哥 我啲時間好難就
未瞓過...返嚟收檔兼開檔...周公仲未嚟搵我
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
特別報告: 今晚有天地豪情加長版大結局
播映時間 00:50~03:45 一連三集
真係第一次見, 星期六深夜安排劇集重播, 而且多次提示觀眾, 好似搞到三線劇週末大結局或者加長版咁緊張, 擺到咁夜嘅重播都隆重其事, 證明幾咁有追看性, TVB都知道呢套劇相隔咁多年後仲咁有吸引力
而我上星期亦一早check咗嚟緊下星期一晚開始, 將會重播古靈精探, 時段應該變返正常, coz隨住世界盃到時終於可以結束, 太好喇! 雖然我對古靈精探興趣都不大, 但起碼要追都唔駛睇到咁夜, 晚晚都幾乎三點先睇得完, 仲要追自己啲三線劇同其他節目
Good afternoon Miss
Good afternoon everybody
聽日出發去台灣
姪女暑假好得閒
姑姐細佬一大班
台北高雄到處玩
出外旅遊唔會慳
地道美食盡情歎
吃至愛嘅滷水蛋
聞名已久滷肉飯
麻辣火鍋做晚餐{: ...
Fian. 發表於 2010-7-9 12:23 AM
Oh~原來miss飛咗去台灣
miss去旅行...個檔肯定冇人睇啦...睇怕九日後...啲post都去唔到幾版
啲卷肯定好易改...冇乜功課做
*柳飄飄* 發表於 2010-7-9 01:08 AM
飄飄咁你都要開盤話會傾都幾多頁先得架
妳想要乜嘢手信呀
買啲嘢食返嚟俾妳好嗎
Fian. 發表於 2010-7-9 03:57 AM
基本嘢 鳳梨酥同鴨舌
咁幾時得閒呀,約埋淫鬆D檸茶三人組,出發啦
寇仲~ 發表於 2010-7-9 06:03 PM
仲仲你去7仔買嚟飲止住喝先
去唔到台灣, 搵個台灣妹妹止下咳都好喎
小飛機 發表於 2010-7-10 12:18 AM

姣鬆D想要台南定台北既呢 上面D岩唔岩呀
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
仲仲你去7仔買嚟飲止住喝先
gonkong 發表於 2010-7-10 01:49 PM
但係我鐘意座低慢慢嘆喎 工工G
Good evening Miss and all
預唔預我
四眼走粒仔 發表於 2010-7-9 11:02 PM
檸茶你都岩呀走粒哥哥
而我上星期亦一早check咗嚟緊下星期一晚開始, 將會重播古靈精探, 時段應該變返正常, coz隨住世界盃到時終於可以結束, 太好喇! 雖然我對古靈精探興趣都不大, 但起碼要追都唔駛睇到咁夜, 晚晚都幾乎三點先睇得完, 仲要 ...
*柳飄飄* 發表於 2010-7-10 09:03 AM
真係好忙波