返回列表 回復 發帖
MISS 我有冇手信架??
返工先....晏D再上黎CHAT
四眼走粒仔 發表於 2010-7-22 08:24 AM
hello 走粒哥哥
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
飛到阿媽都唔認得,.......
Masterking 發表於 2010-7-22 11:48 AM
king 哥
咁即係有啲乜呀
gonkong 發表於 2010-7-21 03:10 PM
到你生日咪知囉
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
咁即係去玩水上活動同食海鮮喇
gonkong 發表於 2010-7-21 03:12 PM
同埋掃夜市
都有5個月啊
ali~ 發表於 2010-7-21 08:12 PM
恭喜晒你啦
MORNING ALL
四眼走粒仔 發表於 2010-7-22 08:17 AM
走粒仔今朝你開檔
飛到阿媽都唔認得,.......
Masterking 發表於 2010-7-22 11:48 AM
飛過去邊呀
Good afternoon Miss and all
寇仲~ 發表於 2010-7-22 04:23 PM
Good evening 仲仲
今日落好大雨呀
Hello Miss 岩岩起身嗎?食左晏仔未呀
寇仲~ 發表於 2010-7-22 04:25 PM
仲未食過嘢呀
今日落好大雨呀
Fian. 發表於 2010-7-22 05:26 PM
香港天文台現已宣布「黑雨」啦!
Hello, Miss 你下午好,大家好
今日落好大雨呀
Fian. 發表於 2010-7-22 05:26 PM
係呀,今日無打傘,頭先搭車果陣仲落好大 ,仲諗一陣實濕哂
蝦,一落車又無咩雨喎 依家又落到把把聲啦
仲未食過嘢呀
Fian. 發表於 2010-7-22 05:27 PM
點解呀 無胃口定屋企無哂叮叮野食
香港天文台現已宣布「黑雨」啦!
夢遺大師 發表於 2010-7-22 05:40 PM
hello 夢夢 我唔要[黑乳] 我要[豪雨]
hello 夢夢 我唔要[黑乳] 我要[豪雨]
寇仲~ 發表於 2010-7-22 05:58 PM
要[豪雨],請找Miss啦!