返回列表 回復 發帖
好難 check 5專業
goldmonk 發表於 2012-9-2 10:48 PM
所以細個好想做獸醫但我理科差到爆
政 府 推 出 10 項 舒 緩 樓 價 措 施 , 政 務 司 司 長 林 鄭 月 娥 不 擔 心 政 策 會 引 起 地 產 商 不 滿 。
對 於 改 動 「 置 安 心 」 計 劃 等 上 屆 政 府 的 政 策 , 她 認 為 應 從 善 如 流 。

另 ...
goldmonk 發表於 2012-9-2 10:46 PM
她講過最多5年~
回怗有TVB$$$$$$$$$$$$$  
殘奧?日日睇住班腦殘馬拉松啦
WAI鬼 發表於 2012-9-2 10:48 PM
HK幾得WO~~
我以前只猫根本无整任何专门地方给他睡,米一样养到12岁
lhy92725 發表於 2012-9-2 10:50 PM
其實洗鬼整...洪太話要買果d一舊野...幾百蚊...佢帶左3隻黎一隻一個咪成千銀........

我咪引用返我logo隻野個作者教....整個紙皮箱
最後十分鐘, 大家加油。
HENRY_168 發表於 2012-9-2 10:49 PM
一起加油~~
yes....不過另一隻中過醫得返....但大唔到....一路都係好細隻.....唔知有冇關
WAI鬼 發表於 2012-9-2 10:50 PM
咁就好難講..可能係種既問題~
全家都在英国,HK连物业都无,睇样都吾会留恋架啦
lhy92725 發表於 2012-9-2 10:48 PM
鬼婆一個     唔知佢隻佬係唔係鬼
HK幾得WO~~
ricky867 發表於 2012-9-2 10:52 PM
殘奧香港成績不嬲唔差.....
km8000 發表於 2012-9-2 10:51 PM
八萬一帖最後四分鐘。
~ 《2022香港小姐競選》小遊戲 ~  已經結束,詳情請看 有傾有講吹水區 < 玩遊戲,送獎金 TVB$········ ^^>  4736 頁 #71033~#71035  ^^
咁就好難講..可能係種既問題~
ricky867 發表於 2012-9-2 10:53 PM
唔知...佢都唔係細種狗....都比正常細一半都唔止
km8000 發表於 2012-9-2 10:51 PM
醒爺就完才黎~~