返回列表 回復 發帖
原帖由 onlineboi 於 2009-4-27 09:44 PM 發表

咁我準備下啦...

搞掂左set 權限比你過目同修改..
有勞有勞
好期待添
me2
不過D題目要有D難度先得,
知而家internet甘方法,找答案實太易了!

如果問ole對拜仁係99年歐冠決既入球,係左腳定右腳射呢?甘就夠難
不過無聊問題囉
曼切斯特皇者
紅魔曼聯
原帖由 tok 於 2009-4-27 10:32 PM 發表
me2

如果問ole對拜仁係99年歐冠決既入球,係左腳定右腳射呢?甘就夠難
不過無聊問題囉 ...
即刻上youtube 睇
各位...
我send 左封戰書
去阿仙奴迷區

希望大家到時
手下留情 thanks!
我原則上唔會爆粗同用阿仙x等字眼

我都同意好多阿仙奴同法比加C一樣,係曼聯迷黎既
曼切斯特皇者
紅魔曼聯

係右腳既…
曼切斯特皇者
紅魔曼聯
原帖由 tok 於 2009-4-27 10:32 PM 發表
me2

不過無聊問題囉 ...
呵呵...又幾搞野wor....

都好高難度!!
原帖由 HIDE 於 2009-4-27 10:23 PM 發表

有勞有勞
好期待添
要set 幾多權限先???

大概打左個遊戲規則啦...
hahahaha.....How are u all MU FANS>>.....
we have a great second half vs TOT.. haha...
that's still keep LIV away from us.. good job MU...
大家好,小弟转晴来这里报到 我来斩妖除‘魔'
曼联迷不需要手下留情,因为这场波肯定是非常刺激的... 小弟小时候都是曼联迷。。。同小法一样。。。 小弟第一件曼联球衣是今季的客场靓靓白色球衣

評分次數

• HIDE

原帖由 sang86 於 2009-4-28 10:43 AM 發表
大家好,小弟转晴来这里报到 我来斩妖除‘魔'
曼联迷不需要手下留情,因为这场波肯定是非常刺激的... 小弟小时候都是曼联迷。。。同小法一样。。。 小弟第一件曼联球衣是今季 ...
哈咯,你来踢馆啊?
就拭目以待曼联如何拆厂啦。。哈哈
我想我只是来看看,两不相帮....
踢馆是其次。。。 只想看阿申纳怎样除魔 替天行道所为邪不能胜正..... 小心小枪手的大炮

皇馬早早已經出局 支持曼聯吧宏仔
大家一齊睇左車仔對巴塞先啦!~

又係一場大戰