返回列表 回復 發帖
Good afternoon class and 主任
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
Good Morning Miss & Everyone
夢遺大師 發表於 2010-10-28 10:06 AM
早晨夢夢
同你傾完電話,掛住你嘛…
所以咪偷跳嚟同你講聲Hi囉…
夢遺大師 發表於 2010-10-28 10:09 AM
有幾掛呀
Say完Hi…講聲Bye…
夢遺大師 發表於 2010-10-28 10:12 AM
今日又係好忙 "LEI"
瞓覺
Good evening class and 主任
係咪估唔到自己開檔呢仲仲
做咩 咁呀
Fian. 發表於 2010-10-27 07:58 PM
咁都俾我開到檔,真係六合彩都有得中呀
仲有邊個可以令我 呀,game over左啦真係
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
好耐冇見妳喇飄飄
好掛住妳呀
最近點呀
係咪好忙呀
Fian. 發表於 27-10-2010 04:58
我都好掛住大家呀...
近排冇咩特別呀, 咪 ...
*柳飄飄* 發表於 2010-10-27 08:33 PM
hihi飄飄,今朝我要著樓返工啦
我依家減緊肥,打邊爐我都想呀,不過要有d成績先打得開心,唔係真係睇住妳食都得啦
Hello 飄飄, 你好嗎?
小飛機 發表於 2010-10-27 11:30 PM
俊朗不凡姣鬆D 最近有無咩新包膠呀
Miss 啱啱番落香港, 攰到死 但仍然係高瘦白
小飛機 發表於 2010-10-28 12:10 AM
做咩做到死先
Miss開檔,夢夢錫錫…

夢夢都緊插你後面條隊啦…嘻嘻…
夢遺大師 發表於 2010-10-28 10:11 AM
hihi夢夢
Good evening class and 主任
Fian. 發表於 2010-10-28 06:08 PM
Miss 我差少少就可以著到幾年買既36腰牛仔褲啦 哈哈哈
差d唔記得
Good evening Miss and all

依家我日日都攪到自已好忙咁
星期六應該去青欣山影青馬夜景,如果見得下人既,出俾大家睇下