返回列表 回復 發帖
125妹妹甘對你嘅CC哥哥哦
lhy92725 發表於 2016-5-27 09:25 PM
可以
貓E早晨.
太空貓 下午好!!!
火車都有得飛站?好神奇哦
lhy92725 發表於 2016-5-27 09:24 PM
飞站即系该停唔停遮。
德国統治者
聰明的會去其他國家強姦人

笨的女人會免費招呼其他國家的人強姦自己國家的人
http://ww ...
Pedestrian_A 發表於 2016-5-28 04:43 AM
佢都系想移民补充劳工遮。
德国統治者
聰明的會去其他國家強姦人

笨的女人會免費招呼其他國家的人強姦自己國家的人
http://ww ...
Pedestrian_A 發表於 2016-5-28 04:43 AM
睇星岛周刊讲,有位香港学者发现当年大部份人都支持希特拉。 不过历史上胜利者写的!
貓E晚上好.
睇星岛周刊讲,有位香港学者发现当年大部份人都支持希特拉。 不过历史上胜利者写的!
大啦叭 發表於 2016-5-28 05:53 PM
凡是一個領導者,即系佢系人人公認嘅獨裁殘暴嘅人
都一定有其自己嘅魅力同能力嘅,否則佢去唔到果個位
條骨都無佐lu
佢都系想移民补充劳工遮。
大啦叭 發表於 2016-5-28 05:51 PM
難民
大啦叭 發表於 2016-5-28 05:53 PM
使國家更加強大
成王败寇
貓E早晨.
凡是一個領導者,即系佢系人人公認嘅獨裁殘暴嘅人
都一定有其自己嘅魅力同能力嘅,否則佢去唔到果個位
lhy92725 發表於 2016-5-28 11:36 PM
you have to understand germany was late in the world invasion game.  spain and uk conquered most of the world as early as 16th century.  even the netherlands have a few colony around the world in the early 20th century.  germany had nothing so what could they do?  invade europe and take over the world....
甘長嘅英文,睇唔明
條骨都無佐lu
甘長嘅中文,唔識打
難民
Pedestrian_A 發表於 2016-5-29 07:53 AM
难民都睇佢地的教育水准之得,有D 非洲难民去shopping 成车货物唔比钱就感推出啦。