返回列表 回復 發帖
第一場:修咸頓(主)VS 愛華頓(客)
1.修咸頓(主)1vs1 愛華頓(客)
2.和
3.2球

第二場:史雲斯(主)VS 紐卡素(客)
1.史雲斯(主)2vs1 紐卡素(客)
2.主勝
3.3球

第三場:水晶宮(主)VS 阿仙奴(客)
1.水晶宮(主)2vs1 阿仙奴(客)
2.主勝
3.3球

第四場:曼   城(主)VS 車路士(客)
1.曼  城(主)1vs2 車路士(客)
2.客勝
3.3球
好飲嗎?
satoshi23 發表於 2015-8-10 08:00 PM
甘甘地,我覺得幾好,飲佐口無甘乾
條骨都無佐lu
1.修咸頓(主)1vs1 愛華頓(客)
2.和
3.2球

1.史雲斯(主)1vs0 紐卡素(客)
2.主勝
3.1球

1.水晶宮(主)1vs1 阿仙奴(客)
2.和
3.2球

2.客勝
3.3球
甘甘地,我覺得幾好,飲佐口無甘乾
lhy92725 發表於 2015-8-10 09:31 PM
哦,幾好啊,我最近常常口乾呢
甘你去要房買黎沖啦
一盒仔嫌多可以分兩次
條骨都無佐lu
甘你去要房買黎沖啦
一盒仔嫌多可以分兩次
lhy92725 發表於 2015-8-10 09:52 PM
好的,去看看
你是飲 路兄貼那張圖  的牌子嗎?
源吉林 甘和茶
藥房賣HK$30.00一大盒,裡面有10小盒
條骨都無佐lu
明白啦 , 唔該貓貓
甘甘苦苦甘,你要當苦茶甘飲
條骨都無佐lu
貓貓晚上好。
下期攪珠
下期攪珠日期 : 11/08/2015 (星期二)
截止售票時間 : 晚上 9:15
估計頭獎基金 : $32,000,000

甘甘苦苦甘,你要當苦茶甘飲
lhy92725 發表於 2015-8-10 10:29 PM
飲完覺得好點?
1.修咸頓(主)1vs2 愛華頓(客)
2.客勝
3.3球

1.史雲斯(主)2vs1 紐卡素(客)
2.主勝
3.3球

1.水晶宮(主)1vs2 阿仙奴(客)
2.客勝
3.3球

2.客勝
3.3球
六合彩又系時候出手了
條骨都無佐lu
飲完覺得好點?
satoshi23 發表於 2015-8-10 10:35 PM
我覺得系幾好
條骨都無佐lu