返回列表 回復 發帖
Good morning class and 主任
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
morning all
四眼走粒仔 發表於 2011-5-20 08:16 AM
今朝又係你開檔
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
冇人睇檔
功成不必我在,成功自然有我

pk 客, 我而家仲0係公司

morning all

好眼訓
睇多陣檔先

Good evening Miss 淫淫,姣鬆D,and all
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
大家好呀, 好耐無上黎,因為屋企出左事,媽媽中風入院,
依二星期都係返工,醫院,屋企幾邊走,所有可用既時間都用係照顧媽媽身上,
身心都覺得好累好累,慶幸既係我媽媽既身體正在好轉中,今次都算係輸少當贏啦,
雖然仲有一段時間先可以出院,同屋企都要有所改動,還好仲有親朋戚友既支持,
所以暫時仲頂得住,依家只係希望媽媽可以快D出院,
我都會盡量抽時間上黎吹水。
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
早晨呀

大家好呀, 好耐無上黎,因為屋企出左事,媽媽中風入院,
依二星期都係返工,醫院,屋企幾邊走,所有可用既時間都用係照顧媽媽身上,
身心都覺得好累好累,慶幸既係我媽媽既身體正在好轉中,今次都算係輸少當贏啦,
...
寇仲~ 發表於 2011-5-22 12:26 AM
take care

Good  afternoon Miss
Good afternoon everybody
咁就唔啱啦! 掛住玩面書都唔上嚟陪我睇吓個檔, 搞到得我一個響樹玩胸圍
*柳飄飄* 發表於 2011-5-15 10:27 PM
有人踭機用,點可以成日玩臉書呀
我冇留意咩牌子喎又...有菊花?
咁一向逢係超市自己出嘅嘢乜都平啲o架啦! 但糖多數實係太古走唔甩,買鹽我又冇乜講究呀, 又唔會買海鹽, 其實我都唔係幾識分食鹽同餐桌鹽有咩分別, 你可以話我知嗎? 呀...我記起喇! 上 ...
*柳飄飄* 發表於 2011-5-15 10:29 PM
係唔知向日葵定菊花
約咗人食早餐
goodbye class and 主任
Fian. 發表於 2011-5-17 09:53 AM
去邊食早餐呀