返回列表 回復 發帖
暫時未睇,但感覺大長今feel,一陣睇睇劇情點先。
I guess, same old same lor..... no new
哈哈!真系女性髮型
大家好
支持钟嘉欣
大藥坊主題曲   顧家輝作曲  林夕作詞  張德蘭主唱公仔箱論壇- ^2 O. y7 n/ A2 i3 V4 r
" C% d% C5 O, Q* V6 I
tvboxnow.com/ D. m9 [$ Q6 r
反而對呢套劇嘅主題曲更有與趣。好耐冇聽張圓圓唱輝哥.林夕嘅作品
大藥坊主題曲   顧家輝作曲  林夕作詞  張德蘭主唱
2 e$ o! [8 v5 D$ Utvboxnow.com' i) o& c" A: m( m. Q) A; B1 \# R
tvb now,tvbnow,bttvb" P% C3 x8 R; I$ [- |
反而對呢套劇嘅主題曲更有與趣。好耐冇聽張圓圓唱輝哥.林夕嘅作品
0 |2 }4 W% ?2 m0 D/ B8 p6 R$ stvb now,tvbnow,bttvbmnb1123 發表於 2014-9-9 10:21 AM
) p7 f5 `2 ?; y9 d' g% l7 fmnb1123,你仲記得《我的如意郎君》嗎,主題曲又係張圓圓啊,非常好聽,雖然歌詞異常「橋」口.........
點解咁多人啲comments唔想睇嘅?? 不過如果唔係傳似港版大長針.. 我諗我都唔會想睇!
. X) M6 P5 V1 R) LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-9-8 04:03 AM
7 D$ J: p/ ^8 k# U. w- Y+ Ytvboxnow.com哈哈,連細佬你都唔buy,本劇真係so陰功。tvb now,tvbnow,bttvb  ]$ ]2 l9 M' s* }. t+ f; Z
不過好快有杜參父女玩針灸,佳期又替一元施「艾炙」療法,不如睇埋先吖。( `1 O; T3 O" c

% ^. f* i: i4 s% Y- [, x0 Ktvboxnow.com
+ |; h: a/ u/ q: r
. e6 I+ {& v  l+ F公仔箱論壇
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
十分期待

評分次數

• timmaxsing

睇完尋日首播已經唔想追落去,又系一D老土橋段!! 失望!
第一集都唔錯, 會睇落去
看第一集後... 不會追這劇
" z. o/ n! o* n" P( e% jtvboxnow.com將來無聊可能會看
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

評分次數

• timmaxsing

看第一集後... 不會追這劇公仔箱論壇) U# C% J( z) Y1 @4 P$ e
將來無聊可能會看tvb now,tvbnow,bttvb2 M! X, E( j0 g- H
Pedestrian_A 發表於 2014-9-9 02:45 PM
公仔箱論壇) ^) J/ z9 M3 h. [9 ~. p

+ |+ R. I. R3 s0 Z  i% i; Y有同感!.. 可能峰哥同阿佘呢套有睇頭啲!... 不過我都想知.. 最後嘉欣會同邊個男角一齊... 我當然想係黃浩然喇.. 靚仔啲嘛
- G* S" t9 Z4 l4 B4 ~6 \9 L; ntvb now,tvbnow,bttvb哈哈,連細佬你都唔buy,本劇真係so陰功。& G/ M) e0 a! {
不過好快有杜參父女玩針灸,佳期又替一元施「艾炙」療法,不如睇埋先吖。
/ N7 u. J9 T8 o# w: I: X( a: b2 u0 Y+ ~7 R
2934217tvboxnow.com4 a/ p, A( L0 N% v  ]4 ~

. @* j' j2 R0 U/ |. G# O" mtvboxnow.com2934218
' n) B: V& ?% X3 V公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-9-9 12:23 PM
9 Y: k6 V- A  x- G1 m
5 G1 }- Y" N& |! L0 f( M/ _" }' O& WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。睇多兩集先... 睇下會唔會好啲...
+ u5 x) [  q  h, ?& n) ]) g公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb, R5 l0 `( T, L7 L
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 {3 `& E% X. V# k( Y- l' ~0 B

1 _& ]" a9 O  t* [  Q+ e2 uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。有同感!.. 可能峰哥同阿佘呢套有睇頭啲!... 不過我都想知.. 最後嘉欣會同邊個男角一齊... 我當然想係黃浩然喇.. 靚仔啲嘛
& T' g* W& C+ b, a# t* O" i: c大文細佬 發表於 2014-9-10 02:01 AM
& i  F8 n+ m. Q# q  h
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 Q: n( v* y0 h% R" T5 q% x
丁一元机會大啩啲。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件