返回列表 回復 發帖
多謝貓貓奬金~辛苦了
預告:2018世界盃遊戲快要结束了
多謝貓貓奬金
有啊....收到一位老人家的訓話....叫我快d成家立室.....好煩啊佢~~~~~~~!!!!!
zzleezz 發表於 2015-12-27 10:06 AM
5D5D
今轮嘛嘛地
本週估估下場次賽果:
第一場:史篤城 (主)2 VS 0 曼  聯(客)
第二場:般尼茅夫(主)0 VS 0 水晶宮(客)
第三場:利物浦 (主)1 VS 0 李斯特城(客)
第四場:曼  城 (主)4 VS 1 新特蘭(客)

金石良
第 ...
lhy92725 發表於 2015-12-27 09:25 AM
多謝猫姐 估波波獎金
有啊....收到一位老人家的訓話....叫我快d成家立室.....好煩啊佢~~~~~~~!!!!!
zzleezz 發表於 2015-12-27 10:06 AM
老人家講黎講去都系呢句嘅遮,聽完米算咯
條骨都無佐lu
5D5D
yxx01 發表於 2015-12-27 12:09 PM
你好似幸災樂禍甘哦
條骨都無佐lu
拿督大人緊係煩啦,簽名室收埋三個靚女,  5 G 要揀邊個
猫姐週日快樂!
貓姐姐週日愉快,多謝 英超第19輪獎金啊!
告老還鄉!
第一場:  韋斯咸(主)VS 利物浦(客)
1.韋斯咸2:1利物浦
2.主勝
3.3球

第二場:阿仙奴(主)VS 紐卡素(客)
1.阿仙奴2:1紐卡素
2.主勝
3.3球

第三場:曼聯(主)VS 史雲斯(客)
1.曼聯2:1史雲斯
2.主勝
3.3球

第四場:屈福特 (主)VS 曼城(客)
1.屈福特2:1曼城
2.主勝
3.3球
告老還鄉!
拿督大人緊係煩啦,簽名室收埋三個靚女,  5 G 要揀邊個
mnb1123 發表於 2015-12-27 01:52 PM
又或者根本因為收吾到所以煩
條骨都無佐lu
本週估估下場次賽果:
第一場:史篤城 (主)2 VS 0 曼  聯(客)
第二場:般尼茅夫(主)0 VS 0 水晶宮(客)
第三場:利物浦 (主)1 VS 0 李斯特城(客)
第四場:曼  城 (主)4 VS 1 新特蘭(客)

金石良
第 ...
lhy92725 發表於 2015-12-27 09:25 AM
多謝貓貓奬金
拿督快d成家立室+1
老人家講黎講去都系呢句嘅遮,聽完米算咯
lhy92725 發表於 2015-12-27 01:46 PM
貓貓快d成家立室