返回列表 回復 發帖
原帖由 yiyianki 於 2008-11-19 03:19 PM 發表
你話你愛看你腺的人同愛你的有...邊有呢本小說...
你果d係要真實的寫生...哈哈
我兩年前sin睇完咋...
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-19 03:24 PM 發表

我兩年前sin睇完咋...
真的...??是什麼作者...???好看嗎...??
我還以為不是真的有這本書...
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??
原帖由 yiyianki 於 2008-11-19 03:26 PM 發表
真的...??是什麼作者...???好看嗎...??
我還以為不是真的有這本書...
係張小斕架!hk好出名wo~~~~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-19 03:31 PM 發表

係張小斕架!hk好出名wo~~~~~~
小張嫻作品我有齊晒...但冇一本個書名係呢個喎,,,
你係唔係記錯名 / 記錯作者...??
因為書後面都有列齊佢不同系列的全部著作....
又返黎~
订于二零零八年十一月二十二(星期六)
下午时间二点正开始(香港时间)
为miaomiao88和chfong2 假tvbnow婚姻注册局举行结婚典礼。

新婚之喜,欢迎前来观礼
QQ俱乐部和四人帮 率众人全鞠躬
原帖由 sos924 於 2008-11-20 12:47 AM 發表
又返黎~
龟仙人,很久不见哦!
早安。。。很久没来坐了。。。
生活中若沒有朋友,就像生活中沒有陽光一樣。
原帖由 yiyianki 於 2008-11-19 03:36 PM 發表
小張嫻作品我有齊晒...但冇一本個書名係呢個喎,,,
你係唔係記錯名 / 記錯作者...??
因為書後面都有列齊佢不同系列的全部著作....
唔知呀 ~~~~~~可能係我記錯 揾番再say過你知......
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-20 02:35 PM 發表

唔知呀 ~~~~~~可能係我記錯 揾番再say過你知......
好呀,,,冇問題,,,,
好書係要分享下既...
原帖由 jclai 於 2008-11-20 08:27 AM 發表
早安。。。很久没来坐了。。。
hihi jclai   好耐冇見,,,,
原帖由 yiyianki 於 2008-11-20 04:59 PM 發表
hihi jclai   好耐冇見,,,,
娃娃,这个时间,点解这么得空蛇啊!
原帖由 qqbubu 於 2008-11-20 05:13 PM 發表

娃娃,这个时间,点解这么得空蛇啊!
因為明天女女不用上學...放假....所以她去了我媽媽度...
原帖由 yiyianki 於 2008-11-20 05:25 PM 發表
因為明天女女不用上學...放假....所以她去了我媽媽度...
哇!这么爽啊!好正哦!星期六下午两点,你得空吗?

miaomiao的结婚典礼哦!
原帖由 qqbubu 於 2008-11-20 05:44 PM 發表

哇!这么爽啊!好正哦!星期六下午两点,你得空吗?

miaomiao的结婚典礼哦!
得空呀,,,,不過要出街,,,,,