返回列表 回復 發帖
即系无冷门,不过波胆都真系唔易估
lhy92725 發表於 2016-7-7 01:36 PM
葡萄牙這次杯賽不太好所以我猜1:0
最近唔富貴啦,要周圍搵贊助,不過冷門波多,我又仲有錢剩哦
lhy92725 發表於 2016-7-6 09:14 PM
可以搵我嗎......你要我贊助幾多呀
過左比你洗住先唔夠再贊助貓
過左比你洗住先唔夠再贊助貓
k23bb 發表於 2016-7-7 08:22 PM
滿晒啦
歐洲杯半決賽

第一場:葡萄牙 2 VS 0 威爾士

mintone
半決賽:

第一場:
1.葡萄牙2:2威爾士(90分鐘)
2.90分鐘兩隊總入球數:3球以上
3.90分鐘:和
4.12碼決勝負:是
5.最終晉級球隊:葡萄牙

sublk
半決賽:

第一場:
1.葡萄牙1:1威爾士(90分鐘)
2.90分鐘兩隊總入球數:2球
5.最終晉級球隊:威爾士

yxx01
第一場:

第一場:
1.葡萄牙1:1威爾士(90分鐘)

巧開來
第一場:
1.葡萄牙1:2威爾士(90分鐘)
2.90分鐘兩隊總入球數:3球
3.90分鐘:威爾士勝
4.12碼決勝負:否

mnb1123
第一場:
1.葡萄牙1:2威爾士(90分鐘)

Pedestrian_A
第一場:
1.葡萄牙1:0威爾士(90分鐘)
2.90分鐘兩隊總入球數:1球
3.90分鐘:葡萄牙勝

free2penny
第一場:
1.葡萄牙1:0威爾士(90分鐘)
2.90分鐘兩隊總入球數:1球

ccw-james
第一場:
1.葡萄牙2:1威爾士(90分鐘)

chan200308
第一場:
1.葡萄牙 3:1 威爾士(90分鐘)

smcorange
第一場:
1.葡萄牙2:1威爾士(90分鐘)

隨意1678
第一場:
1.葡萄牙 1:1 威爾士(90分鐘)

allen7104
第一場:
1.葡萄牙 2:1 威爾士(90分鐘)

zzleezz
第一場:
1. 葡萄牙 2:1 威爾士(90分鐘)
2. 90分鐘兩隊總入球數:3球
3. 90分鐘:葡萄牙勝
4. 12碼決勝負:否
5. 最終晉級球隊:葡萄牙

hongkong6366
歐洲杯半決賽:
第一場:
1.葡萄牙 1:2 威爾士(90分鐘)

hongkong6366

1 秒前TVB 10000000 元
積分轉出
zzleezz26 秒前TVB 30000000 元
積分轉出
allen71041 分鐘前TVB 30000000 元
積分轉出
隨意16781 分鐘前TVB 20000000 元
積分轉出
smcorange1 分鐘前TVB 30000000 元
積分轉出
chan2003082 分鐘前TVB 30000000 元
積分轉出
ccw-james2 分鐘前TVB 30000000 元
積分轉出
free2penny2 分鐘前TVB 30000000 元
積分轉出
Pedestrian_A2 分鐘前TVB 30000000 元
積分轉出
mnb11233 分鐘前TVB 10000000 元
積分轉出
巧開來3 分鐘前TVB 10000000 元
積分轉出
44614 分鐘前TVB 10000000 元
積分轉出
yxx014 分鐘前TVB 10000000 元
積分轉出
sublk4 分鐘前TVB 10000000 元
積分轉出
mintone5 分鐘前TVB 10000000 元
積分轉出

終於都系爆唔到冷
條骨都無佐lu
多謝KB爺贊助
天后都甘客氣
夠曬啦,仲有兩場波就玩完啦
條骨都無佐lu
貓貓 晚上好!
橙兄還在放假吧
條骨都無佐lu
多謝KB爺贊助
天后都甘客氣
夠曬啦,仲有兩場波就玩完啦
lhy92725 發表於 2016-7-7 09:29 PM
貓貓太客氣啦
猫猫早晨
过d比你洗住先

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
多謝貓貓獎金~
貓姐 晚上好 多謝 估波波奨金
多做運動身體好
決賽法國主場對葡萄牙.....德國....唉~
決賽法國主場對葡萄牙.....德國....唉~
zzleezz 發表於 2016-7-8 04:33 AM
france leading 2:0 at 74'
歐洲杯半決賽

第一場:葡萄牙 2 VS 0 威爾士

mintone
半決賽:

第一場:

sublk
半決賽: ...
lhy92725 發表於 2016-7-7 09:26 PM
多謝貓貓獎金