返回列表 回復 發帖
原帖由 raytian 於 2008-12-29 08:51 PM 發表

对啊''大多数都说遇到白马王子或有钱..保护那些弱小的女生..
你睇果d咁童話式既...
我睇果d唔係架...講好現實既愛情架...
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??
原帖由 qqbubu 於 2008-12-29 09:13 PM 發表

无聊的时候我才会看
不是什么爱情小说。
是好像卫斯理这类型小说
很久没追看咯!
衛斯理係邏輯性同猜些少偵探類型既小說...咁我又少睇,....
原帖由 sos924 於 2008-12-29 09:45 PM 發表
大家好~吃了飯沒?
都十點啦...你話食左未....????
5师妹... 新年快乐...
珍惜四人帮。。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-12-31 03:01 PM 發表
5师妹... 新年快乐...
金師兄新年快樂~~~
娃娃,昨晚你没出去countdown
我好耐冇返黎喇~~~
原帖由 qqbubu 於 2009-1-1 08:24 AM 發表
娃娃,昨晚你没出去countdown
我出左去倒數....好多人...
原帖由 yiyianki 於 2009-1-3 01:51 AM 發表
我好耐冇返黎喇~~~
靚太~~~i am also la~~~
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~
早上好!
原帖由 iwry@iwjy 於 2009-1-3 03:47 AM 發表

靚太~~~i am also la~~~
你點解咁耐唔返黎呀...??
掛住玩嗎...???
原帖由 @WKTAN@ 於 2009-1-3 09:46 AM 發表
早上好!
哈哈,,,,我識得你既...係唔係呢...???
原帖由 yiyianki 於 2009-1-3 04:52 PM 發表
哈哈,,,,我識得你既...係唔係呢...???
认得我的猫吧!
原帖由 yiyianki 於 2009-1-3 01:52 AM 發表
我出左去倒數....好多人...
自己去定系带埋女女距
原帖由 yiyianki 於 2009-1-3 04:51 PM 發表
你點解咁耐唔返黎呀...??
掛住玩嗎...???
haha~~~stock market finish la!~~~
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~