返回列表 回復 發帖
大家赶快为家族口号活动投票!
人生有幾多個十年,我地受o既已經受夠喇!飯都冇得食,仲講乜野良心?
做人最緊要有飽飯食,尊嚴......算得係乜野?要得到更多就要去得盡! 有乜野唔敢做!
我火爆準備左副棺材俾我自己架啦!

原帖由 shannon0730 於 2009-3-24 03:13 PM 發表
大家赶快为家族口号活动投票!
我投唔到

公仔箱論壇 提示信息您無權進行當前操作,這可能因以下原因之一造成
對不起,本帖要求閱讀權限高於 10 才可瀏覽,請返回。
您已經登錄,但您的帳號或其所在的用戶組無權訪問當前頁面。

回應 20060420 第 5387 篇文章

你的权限只有5
所以无法投票
没关系!

^^"
人生有幾多個十年,我地受o既已經受夠喇!飯都冇得食,仲講乜野良心?
做人最緊要有飽飯食,尊嚴......算得係乜野?要得到更多就要去得盡! 有乜野唔敢做!
我火爆準備左副棺材俾我自己架啦!

原帖由 cas.cas 於 2009-3-24 13:02 發表
寵物名稱:◎火焰麒麟◎
寵物級別:25 轉/634 級
恭喜jff6000升級成功...
收禮人物品名贈送數時間jff6000绿药水球3002009-03-24 13:01:58
小小意思... ...
多谢晒你。。。我要进10大。。。 一齐加油咯
原帖由 missyou999 於 2009-3-24 08:21 發表
是啊
因为吃佐失眠卡咯  
托它的福,今天终于十九转
唔好吃咁多失眠卡啊。。。小心影响健康。。。加油

missyou999八倍經驗卡32009-03-24 16:59:15
missyou999五倍經驗卡22009-03-24 16:58:50
原帖由 jff6000 於 2009-3-24 04:44 PM 發表

多谢晒你。。。我要进10大。。。 一齐加油咯
我仲有排丫~~ (起碼3~4個月)
火爆鏢局,衣食共享,鐵血同當

失眠卡咯??
那我可不可以要求精神爽利卡??
神佑
噬魂

Now can 合成!

原帖由 longuum 於 2009-3-24 05:57 PM 發表
神佑
噬魂

Now can 合成!

我係新手,唔明你講咩
可唔可以 capture screen 睇下
原帖由 20060420 於 24/3/2009 06:33 PM 發表

我係新手,唔明你講咩
可唔可以 capture screen 睇下
http://www1.tvboxnow.com/pet.php?index=compose
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
点解合成材料全部增加了很多
看来只能看不能合
而且。。。。。噬魂合成率15%
请问shannon姐姐道具店可以买到法神装备吗
原帖由 longuum 於 2009-3-24 06:59 PM 發表

http://www1.tvboxnow.com/pet.php?index=compose
要合成一樣都好難

並唔係我呢d新手可以做到ge野

原帖由 20060420 於 2009-3-24 08:35 PM 發表

要合成一樣都好難

並唔係我呢d新手可以做到ge野

唔好講新手啦~d老手都好鬼難啦~
唔係想合成果樣一次就得囉~

火爆鏢局,衣食共享,鐵血同當

回應 cas.cas 第 5398 篇文章

cascas姐
你有去合成吗???
合成时可以顺便做多一套吗??? :012:
材料我提供一些:012:  :012:
如果不介意的话材料我等下给张单你看看可以吗???:012: :012:

cascas姐给我吓跑了