返回列表 回復 發帖
大家不必急着合成
之前家族收购了许多装备
将会在族长的带领下集体合成
这样合成的机会就较高

合成后会依照装备的数目分配给各族员!

^^"
人生有幾多個十年,我地受o既已經受夠喇!飯都冇得食,仲講乜野良心?
做人最緊要有飽飯食,尊嚴......算得係乜野?要得到更多就要去得盡! 有乜野唔敢做!
我火爆準備左副棺材俾我自己架啦!

原帖由 lyanbebe 於 2009-3-25 12:41 PM 發表

因为我想升级为炎天使剑,之后合成噬魂劍.但是结果都是失败...
要連續兩個都係成功,個機會率應該會好低.....
原帖由 shannon0730 於 2009-3-25 02:17 PM 發表
大家不必急着合成
之前家族收购了许多装备
这样合成的机会就较高

^^"
真係一個天大嘅喜訊喇
火爆鏢局,衣食共享,鐵血同當

回應 shannon0730 第 5431 篇文章

果然好提议
族长!!千万别漏了我

当然,如果大家希望得到分配的固额
最好是贡献一套装备以换取一套合成后的装备
(每人只限换取一套装备,除非贡献超过一套旧装备)

^^"
人生有幾多個十年,我地受o既已經受夠喇!飯都冇得食,仲講乜野良心?
做人最緊要有飽飯食,尊嚴......算得係乜野?要得到更多就要去得盡! 有乜野唔敢做!

原帖由 shannon0730 於 2009-3-25 02:49 PM 發表

^^"
請問要貢獻一套咩裝備呢?
原帖由 shannon0730 於 2009-3-25 02:49 PM 發表

^^"
唔知係炎天使劍+法神裝備or全套法神裝備?
原帖由 missyou999 於 2009-3-25 12:33 發表
昨晚已成功了
不过你看我的身家八千万变成六千万。。。。
差不多用了一千多万来换一把神佑玄劍
你好厉害
原帖由 shannon0730 於 2009-3-25 14:17 發表
大家不必急着合成
之前家族收购了许多装备
这样合成的机会就较高

^^"
这样就好。。。。
新的装备需要什么原料就贡献什么
请贡献到家族内!
此举是希望大家也为家族出一份力
因为最后家族成功与否都是家族负责~

我看如果族长没时间就交由副族长去处理
但是必须通知我处理暂时更换族长一事!

^*@
  v

回應 shannon0730 第 5440 篇文章

我们的族长要走吗

原帖由 missyou999 於 2009-3-25 03:25 PM 發表
我们的族长要走吗
我諗族長呢排比較忙姐~
佢唔會捨得離開我地嘅!!!
成員名字物品名數量操作時間
cas.cas法神之靴3貢獻2009-03-25 16:01:01
cas.cas法神披風3貢獻2009-03-25 16:00:49
cas.cas法神頭盔3貢獻2009-03-25 16:00:39
cas.cas法神戒指3貢獻2009-03-25 16:00:26
cas.cas炎天使劍3貢獻2009-03-25 16:00:11
唔知係咪咁呢...
原帖由 cas.cas 於 2009-3-25 04:03 PM 發表
成員名字物品名數量操作時間cas.cas法神之靴3貢獻2009-03-25 16:01:01cas.cas法神披風3貢獻2009-03-25 16:00:49cas.cas法神頭盔3貢獻2009-03-25 16:00:39cas.cas法神戒指3貢獻2009-03-25 16:00:26cas.cas炎天使劍3貢 ...
妳果然係好有錢
炎天使劍不多用法神權杖代替

missyou999绿波片石120貢獻2009-03-25 16:08:57
missyou999法神之靴5貢獻2009-03-25 16:08:35
missyou999法神披風7貢獻2009-03-25 16:08:17
missyou999法神頭盔4貢獻2009-03-25 16:08:01
missyou999法神戒指4貢獻2009-03-25 16:07:21
missyou999法神權杖8貢獻2009-03-25 16:06:57
missyou999炎天使劍1貢獻2009-03-25 16:06:50
我的全部法神装备绿波片石给着甘多先,其余努力合成中