返回列表 回復 發帖
想見識護士BAR女嘅索樣
blacker14tt 發表於 2013-1-8 02:27 PM
舉腳贊成~~~
你地慢慢玩我去瞓覺
真匿名
blacker14tt 發表於 2013-1-8 02:27 PM
我都想
型 英 帥 靚 正
超讚的啦,這樣也可以讓你拿到錢。
971658bc2f 發表於 2013-1-8 02:26 PM
哈哈。。。
是呀~~~
贊助妳 & ricky合唱大戲
blacker14tt 發表於 2013-1-8 02:28 PM
咁就要多D嗱話晒都2個人嘛~
講少個零啦
blacker14tt 發表於 2013-1-8 02:28 PM
原來周生想贊助2億~
都唔索。。。
呢個遊戲快則今晚, 慢則聽日就會結束
這麼快?我才上來玩沒多久ㄟ,好可惜喔,會有新遊戲嗎?
呢個遊戲快則今晚, 慢則聽日就會結束
那么快~~~
你地慢慢玩我去瞓覺
chowold2 發表於 2013-1-8 02:29 PM
唔好借頭借路鬆人WO~~
贊助妳 & ricky合唱大戲
我都不会唱大戏~~~
冬天補下身~~
ricky867 發表於 2013-1-8 02:28 PM
哈哈。。。
不错不错~~~
都唔索。。。
lovebearhl 發表於 2013-1-8 02:32 PM
睇過先知~~
這麼快?我才上來玩沒多久ㄟ,好可惜喔,會有新遊戲嗎?
971658bc2f 發表於 2013-1-8 02:32 PM
多D上來LA~這裡成日都有遊戲推出的~
咁就要多D嗱話晒都2個人嘛~
ricky867 發表於 2013-1-8 02:31 PM
唱 "鄭君綿 + 鄭幗寶 - 係唔係0既0者 1964  "
你條腰真妙嘅,齊共起舞款擺若條蛇 你大話呃我想乜啫,賣下相思o黎靠借o厘,
I don’t know你做乜o野? 你麗似天仙應份做世姐 下!係唔係o既啫?
實堪許配呢個白麵少爺 下!係唔係o既啫? 實堪許配呢個白面爺 下!係唔係o既啫?
今晚約定你無謂辭謝,一心請你去宵夜 咁去邊o者? 都話去宵夜 乜你有車咩? 我買架新賓士,
係正斗車,共試新o野呢。 真開心,你係得o既
邊個駛o左我架賓士去呀 乜你唔見架車咩?呢度o架 明明泊o係呢一度
賓士唔現o左,可以坐Taxi去 係,坐Taxi去 o黎到呢間太白樓,闌麝咁香真少有,裝飾真靚溜,
你睇嘉賓最上流 華貴大方最上流,同聚喜得知心友, 今宵真有幸,花開結並頭 結婚最緊要講究,
豪華場面少有, 哈哈。我聽見心裏好笑,佢為人絕冇知醜 o黎啦大家飲杯酒,
呢嗱牛脷炸雞真講究 唔我要燒鵲脷,飲香檳都正合我喉 OK。OK,boy, WHAT AREKING FOR THE YOU
一碟燒鵲脷 一支香檳,要多一碟牛脷炸雞添。思思我們乾杯 你與我訂婚呢千樣有,
人地想嫁我我都擰頭 實在你點會咁不知醜,賣錯相思,向人地猛挑誘,我不應該向你賣生 藕
送你別墅一間等第日接收 下!係唔係o既啫? 仲去日本歐美蜜月旅遊 下!係唔係o既啫?
我包你快樂如做皇后,心心相印過春秋 你靠把口,不靠雙手,你有乜收 你不必憂我有租收,
外匯都 有 我一於走,你無藥可救 係唔係o既啫?
型 英 帥 靚 正