返回列表 回復 發帖
甘米好咯,有危先有机
话吾定经此一役
你可以去到一个新的高度
條骨都無佐lu
真是好似QQ喔,吾使惊,听日仲见到个天嘅
lhy92725 發表於 2013-11-6 10:13 PM
只要你仲生存就自然见到个天架啦,见到个天有几咁闲嗻,人生唔係只要见到个天就得咗架
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
甘米好咯,有危先有机
话吾定经此一役
你可以去到一个新的高度
lhy92725 發表於 2013-11-6 10:16 PM
新嘅高度,但係下面有尸体,这样的高度要黎做乜
生存到已经是最重要的啦
其他野,身外物嗻
重新黎过都得嘅
條骨都無佐lu
生存到已经是最重要的啦
其他野,身外物嗻
重新黎过都得嘅
lhy92725 發表於 2013-11-6 10:20 PM
人生好多嘢都唔係身外物咁简单架,係咁简单嘅话一向乐观嘅我就唔会好次依架咁
炸弹係爆硬架啦,我可以做嘅就係将爆炸威力尽量缩小,不过今次我竟然一d信心都冇
炸烂佐重新开始咯
担心无信心都于事无补的啦
條骨都無佐lu
或者已經係收尾果兩年, 好好過今日就算, 不要為明天憂慮
外星貓E生
已经用佐方法去解决
无论到最好点
都无得改变架啦
想甘多做咩喔
條骨都無佐lu
炸烂佐重新开始咯
担心无信心都于事无补的啦
lhy92725 發表於 2013-11-6 10:29 PM
烂咗就係烂咗,冇得重新开始
或者已經係收尾果兩年, 好好過今日就算, 不要為明天憂慮
CC517 發表於 2013-11-6 10:40 PM
收尾果兩年既系仲有两年
已经用佐方法去解决
无论到最好点
都无得改变架啦
想甘多做咩喔
lhy92725 發表於 2013-11-6 10:42 PM
结果冇得改变我明,但係可惜咗,我唔想失去
收尾果兩年既系仲有两年
tvbkk123 發表於 2013-11-6 10:44 PM
好多人咒人都係話你因住收尾果兩年, 所以呢兩年應該係人生最苦嘅日子, 無論點都會過, 開心唔開心都要過, 你就算吧啦! 祈下禱主或者你會幫你好過D. 唔安樂同自責係對你無幫助架.
外星貓E生
唔安樂同自責係對你無幫助架--呢句好
真是无任何帮助
对发生佐嘅事情,自责对边方面都无任何好处
條骨都無佐lu
好多人咒人都係話你因住收尾果兩年, 所以呢兩年應該係人生最苦嘅日子, 無論點都會過, 開心唔開心都要過, 你就算吧啦! 祈下禱主或者你會幫你好過D. 唔安樂同自責係對你無幫助架. ...
CC517 發表於 2013-11-6 10:52 PM
可能我嘅人係比较清晰,仲原则,所以叫我唔自责係冇可能,anyway多谢你嘅建议