返回列表 回復 發帖
唔安樂同自責係對你無幫助架--呢句好
真是无任何帮助
对发生佐嘅事情,自责对边方面都无任何好处
lhy92725 發表於 2013-11-6 10:56 PM
错嘅係我,自责係应该虽然係发生咗,不过发生前可以避免,但係我冇咁做结果出乎我预料之外,失败嘅係我
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
既然失败佐米面对咯
一味叹气有鬼用
面对佐就要放底个包袱架啦
條骨都無佐lu
面对紧,希望将伤害减到最低,不过依然谂唔到任何方法
面对紧,希望将伤害减到最低,不过依然谂唔到任何方法
tvbkk123 發表於 2013-11-6 11:25 PM
放手, 上主自會照料
外星貓E生
尽佐力得架啦
條骨都無佐lu
放手, 上主自會照料
CC517 發表於 2013-11-6 11:28 PM
放手可以,上主自會照料就.........
尽佐力得架啦
lhy92725 發表於 2013-11-6 11:28 PM
冇错,我训啦,大家晚安
KK 早晨
型 英 帥 靚 正
應該可以咁話:

e個世界唔會因為少一個人或多一個人就會停,
生活之所以可以一直進行係因為有人,任何人。
任何事發生都唔會係一個人所以會發生。

就例如:你。
你啊爸唔遇到你啊媽,就冇你,要有你啊爸,就要你啊公遇到你啊婆。
如果你啊公冇遇到你啊婆,就唔會有你系度申,但係e個世界都會一直發生落去。
認真睇真啲真係又真係
KK早晨.
應該可以咁話:

你啊爸唔遇到你啊媽,就冇你,要有你啊爸,就要你啊 ...
lckiong 發表於 2013-11-7 06:57 AM
真系高深莫測的。。。
真系高深莫測的。。。
SweetLemon 發表於 7/11/2013 09:06 AM
等KK念壞個腦就唔會煩惱啦
認真睇真啲真係又真係
原来小强为佐KK都相当费尽心思
條骨都無佐lu
KK 早晨
chan200308 發表於 2013-11-7 06:46 AM
老陈早晨
應該可以咁話:

你啊爸唔遇到你啊媽,就冇你,要有你啊爸,就要你啊 ...
lckiong 發表於 2013-11-7 06:57 AM
唔好讲d大家都明嘅嘢,依架主要原因係我嘅人生有遗憾咗,依个遗憾会跟足我一世