返回列表 回復 發帖
原帖由 主任 於 2009-5-11 10:12 PM 發表

Good evening 劍劍
喉嚨痛....似起感冒喇   
Actullay, she has not recovered from flu that got from EE (or me, maybe).  Also, she doesn't have enough sleep recently, just only 3 - 4 hours per night.  That's why she is not feeling well with her throat.  She already got the tablets from the pharmacy.  Hope that she will get well soon.
原帖由 主任 於 2009-5-11 10:10 PM 發表

身子弱, 又捱夜睇波, 叫妳飲多啲水又唔聽
肯定又係買成藥食, 唔睇醫生啦
有無開課呀................... 多啲休息, 聽日搵個醫生睇, 乖啦   ...
I wish that I could be in HK right now, so I can take her to consult  the doctor.

獨白:我唔知道   點解你要咁對我我只係知道   無論你點對我我都係咁愛你   或者你根本無愛過我甚至恨我  但係  我仍然永遠愛你永遠愛著你  就算夢碎了都深愛你永沒法被淡忘  對不起恨我仍想你  恨我仍這般苦痛因為愛你  深深愛你* 也許現在或以後的愛全付給你無論與你相對  無論與你別離也許將一生的所有愛全奉給你無論你會繼續去等  無論你已心死愛著你REPEAT *也許段段追憶哭笑全部因你無論你愛戀我  無論你愛別人也許現在決定一世留下給你無論要我繼續痛苦無論要我傷悲愛著你

又再記起 回憶中夢寐是你的感情 原是一生最美縱是有距離 還是有顧忌 都不放棄若有一天 能好好預備讓我的感情 重遇你冷靜地只需要 只需要看真我 我仍然是愛你每次我困倦失落時期望有你相依每次我快樂只因你唯獨是你不知不想孤單去睡* 從來沒料到這生裡會給思憶一一佔據明白我當初的不對曾令你心多番破碎 Woo...那讓我再一次尋回你是我未能忘記 *# 回憶中夢寐是你的感情 原是一生最美縱是有距離 還是有顧忌 都不放棄若有一天 能好好預備讓我的感情 重遇你冷靜地只需要 只需要看真我 我仍然是愛你 #Repeat * #只需要 只需要看真我 我仍然是愛你

hi miss  & everyone
尋日牙痛痛到訓唔到
今日食左消炎止痛藥先頂得住~
劍劍點情嗎?我又點~
Good morning class and 主任
個喉嚨仲痛過尋日
陣間要去睇醫生呀
原帖由 寇仲~ 於 2009-5-11 05:48 PM 發表

劍劍 今日香港好熱呀 你果邊點呀
我相信仲熱
原帖由 寇仲~ 於 2009-5-11 05:50 PM 發表

咁Miss妳快D好返啦
今日仲病過尋日
個喉嚨痛到裂開呀
原帖由 主任 於 2009-5-11 09:45 PM 發表

Miss 又唔舒服咩 E + 見點呀
好唔掂呀
今日應該開唔到課喇
原帖由 主任 於 2009-5-11 10:10 PM 發表

身子弱, 又捱夜睇波, 叫妳飲多啲水又唔聽
肯定又係買成藥食, 唔睇醫生啦
有無開課呀................... 多啲休息, 聽日搵個醫生睇, 乖啦   ...
俾你估中晒啦
病到第二日就即刻肯去睇醫生
你話我今次係咪好唔掂吖
原帖由 小劍聖 於 2009-5-11 10:17 PM 發表

Actullay, she has not recovered from flu that got from EE (or me, maybe).  Also, she doesn't have enough sleep recently, just only 3 - 4 hours per night.  That's why she is not feeling well with her  ...
啲藥完全唔掂呀
最弊唔知睇邊個醫生呀
屋企樓下嗰兩個以前睇過麻麻地
原帖由 小劍聖 於 2009-5-11 10:20 PM 發表

I wish that I could be in HK right now, so I can take her to consult  the doctor.
乜你會咩
原帖由 Q爺 於 2009-5-12 12:25 AM 發表
hi miss  & everyone
QQ 我以為你唔要我哋喇