返回列表 回復 發帖
大家好!
我想認識新朋友r!!
你地係樹傾咩r?
阿婆走得快, 一定好世界!
控芭哇!....同婆婆讲紧日剧.....
民间尽管有真主
民众最终是苦主
原帖由 mickeybblim 於 2008-11-6 12:04 PM 發表

那套是日本动漫.......之前我是看漫画的

日剧都有看啊...最近好多都是翻漫画开拍的
婆婆,我只找到音頻。找不到視頻啊!   ...

http://so.tudou.com/isearch.do?kw=霸王爱人&display=album&f=2

..

回應 rickyeva 第 6147 篇文章

麻烦到你啦...

多谢晒...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 rickyeva 於 2008-11-5 10:18 AM 發表

你好啊!兄弟,吃了飯沒有?最近好嗎?

係咪有好野益我先?最近有咩新片睇?   ...
我睇香港片多~!
最近生病了,还在发烧中~多谢你关心~!^^
人生短短幾十年,不知不覺又一年!
原帖由 yicno 於 2008-11-7 10:33 AM 發表
我睇香港片多~!
最近生病了,还在发烧中~多谢你关心~!^^
最近天氣吾係好冷J,冷親發燒 ...   ...

係咪最近冇去驗身呀? 谷住谷住 ...   ...
原帖由 rickyeva 於 2008-11-11 06:47 AM 發表

最近天氣吾係好冷J,冷親發燒 ...   ...

係咪最近冇去驗身呀? 谷住谷住 ...   ...
是不是需要找个小姐解决啊!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~

回應 马来熊猫 第 1 篇文章

ha..thanks for all ur sharing joke
烧唔着就一定废柴
原帖由 avv22 於 2008-11-12 10:55 PM 發表
烧唔着就一定废柴
你又知燒吾着   ...

回應 rickyeva 第 6154 篇文章

你好耐无打扫啦...
原帖由 mickeybblim 於 2008-11-13 01:19 PM 發表
你好耐无打扫啦...
两天冇來打掃,老大還未回大 ... ...   ...
have ah 变态佬 many...in K.L
原帖由 rickyeva 於 2008-11-19 03:50 PM 發表

两天冇來打掃,老大還未回大 ... ...   ...
咩2日啊... 你是整个星期无黎打扫啊
原帖由 mickeybblim 於 2008-11-20 01:16 AM 發表

咩2日啊... 你是整个星期无黎打扫啊
有冇呀?最多咪三,四日 ...   ...

樓上果個人話自己係  變態佬  呀!

原來變態果個就係佢,好駑呀!   ...