返回列表 回復 發帖
tvboxnow.com9 n3 k; e$ P) j, V" w$ _
2 P, E8 Z: \; V% D  C
Hi      這樣打招呼可以嗎 ?
8 e0 w  ?( L' j9 m3 t4 Q: yhappygo28 發表於 2012-8-9 08:42 PM
绝对可以,欢迎
發貼是一種責任看貼是一種享受回帖是一種支持
C兄赢佐大钱啊,恭喜晒喔
條骨都無佐lu
tvb now,tvbnow,bttvb) V5 B2 c& I1 N) J5 }5 k- A
  d) m+ ]( `* r6 d! p' i

: d$ Q/ C3 q& X0 _6 m2 KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
, Y8 K. ^- w- [3 \9 Z# E6 Bgood??
: ]% j; x  `, o0 K: F( \; C8 Y0 Zblacker14tt 發表於 2012-8-9 08:50 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: r4 j; M; ^4 n- ^& r* j' \2 ^0 D/ E
肥蓝会派钱?要他输波容易得多啦
條骨都無佐lu
Big Long Gold。。。。。long time no see.
9 D' b+ X) b# n羽球十句真言: (轉貼)1. 信心擺第一tvb now,tvbnow,bttvb, n$ R2 I: I2 W
2. 發短球才是王道
3 ~4 h) E' v' |" S* p公仔箱論壇3. 撲球要快狠準tvboxnow.com; o0 @/ c6 T/ u' O7 ~
4. 自己失誤就別亂鬧
: w0 _- E1 E  m! F; Xtvb now,tvbnow,bttvb5. 殺球有理, 爆頭無罪( j6 l5 S. C+ P; n5 J/ N3 ?
6. 沒有體力會被女生笑
. g, X1 p# P( y/ x* b4 s# W8 F7. 回球要靠頭腦
0 C0 _5 y, L: y) S: r8. 打四個角落才是有一套tvb now,tvbnow,bttvb) }* w6 ]( _" ?
9. 後場高遠球可以, ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& @0 N; m# G5 p/ [  l
SweetLemon 發表於 2012-8-9 04:03 PM
講咩呀檸姐
局部區域潛水中...
言爷接ORDER吾开工啊公仔箱論壇& _9 a6 x4 y- ?7 |& L+ G' F
lhy92725 發表於 2012-8-9 05:43 PM
貓姐淨係識督我背脊
局部區域潛水中...
梗係吾想撈等我黎
" D$ {( s" |/ N1 H5 ktvb now,tvbnow,bttvbob51330 發表於 2012-8-9 06:06 PM
搶我飯碗?你去同C兄研究吓
局部區域潛水中...
講咩呀檸姐. u' o1 K9 L# G9 y
金石良 發表於 2012-8-9 09:06 PM
! T" M7 V- J1 V+ x( r
打羽毛球的心得。。。。
楼上楼下好, tvb now,tvbnow,bttvb5 l/ j, S$ L- o, {% A6 Y
多谢C兄

平壤核子能源研究所
入黎打招呼者可得(3388388)TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 {& p5 |, T" G6 ]  S/ n5 y
言仔负责派TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 \/ P% ^. ~; I4 ?) [
截止时间至23;30pm
) [+ Q# g+ W) q3 R$ _% f& }( q' M公仔箱論壇2 @7 }3 K7 X5 w
由依帖后计起& p# s0 i0 _$ p0 g& A6 K
civicboy1969 發表於 2012-8-9 06:42 PM
收到C兄,你放心啦
局部區域潛水中...
小女子發錢寒 ' I& z# b$ N7 Z) k, `/ c: a
" E. e4 I8 L4 j! j( F6 ^
C兄好
' Y$ f# R  Y3 \/ {9 |* J) X7 o7 htvb now,tvbnow,bttvbblacker14tt 發表於 2012-8-9 06:54 PM
老板娘真係慊虛嘅啫
局部區域潛水中...
eq識黎C兄度酒館吾見妳
  P6 C, j+ z0 \# \+ Iob51330 發表於 2012-8-9 07:10 PM
你唔話埋我?EQ姐係呢度台柱之一嚟架
局部區域潛水中...
大家巧,多谢C兄
7 T6 w* I  w+ e% a/ Q5 ^. etvb now,tvbnow,bttvbgoldmonk 發表於 2012-8-9 08:55 PM
公仔箱論壇0 M0 e' Q; e+ j: x1 k
大长金 you good
你唔話埋我?EQ姐係呢度台柱之一嚟架) Y  Y4 |" J6 {. T
金石良 發表於 2012-8-9 09:19 PM
3 u* f1 w' M( g% \8 @公仔箱論壇你同EQ系呢度最忠實ge粉絲。。。。