返回列表 回復 發帖
3 G2 f7 ~: R2 _  V公仔箱論壇有D管理費包埋..有D就你用才俾租..度度唔同~tvboxnow.com% f8 E$ A% ?" P( u  ]$ f6 t$ c
ricky867 發表於 2012-8-19 09:35 AM
9 C2 U% ^2 w( Z公仔箱論壇就好似大馬D私人公寓咁,都係要交管理費~
+ c  }0 L4 }* N- v$ w; v公仔箱論壇tvboxnow.com' n+ G: m5 x, B: Y9 T
一時忘記咗香港多數都住公寓嘅樓~
泳池有救生员健身室有指導员女子有香薰facial按摩男子無
游泳打球健身桑那每樣收费不过很平象徵式而矣
5 I4 ]: b& P% S  P% u+ |tvboxnow.comob51330 發表於 2012-8-19 09:36 AM
( ~: F  N( v+ e2 [
太好啦~0 B) {2 f  l( `' o. J$ X
公仔箱論壇1 \0 g0 \3 {& Q1 c; A& ]/ x
游水,健身,桑那,樣樣都啱我~
重有图書室及电腦上网
tvboxnow.com; w' O( a8 B" b  f/ Y8 A- f  A
我唔係..我只住共屋~~
9 m1 U- ?/ T% i, D  _& p% _- k* sricky867 發表於 2012-8-19 09:39 AM
& b$ s( b6 v: _5 U& l0 \tvb now,tvbnow,bttvb幾家佬同一間屋度?
电恼上网太多人要輪候
泳池有救生员健身室有指導员女子有香薰facial按摩男子無 4 _! ^& f6 @9 V( I- j
ob51330 發表於 2012-8-19 09:40 AM
9 U! h+ _( {8 Z6 x1 U0 w: O- D
已經好好啦~
重有图書室及电腦上网 tvboxnow.com& s: x0 Q$ v  |0 a5 b$ ]
ob51330 發表於 2012-8-19 09:42 AM
tvboxnow.com5 m% U4 e' K' _* W4 m3 k
咁你嘜係個度上緊網~
电恼上网太多人要輪候
! \1 n0 {2 _) O& Itvboxnow.comob51330 發表於 2012-8-19 09:44 AM
公仔箱論壇  L- C7 S& J* Z4 F
咁有限時冇?
& J  e, ]0 W" z  k2 u6 `) H1 p幾家佬同一間屋度?公仔箱論壇% r/ E9 m+ \/ _' Z! Q( \, \
wng86 發表於 2012-8-19 09:43 AM
* V' A$ n! R$ ~3 e* |- {. p. Mtvb now,tvbnow,bttvb唔係...姐係政府建的要俾租..不是私人建的買回來
公仔箱論壇# l2 K' D* }8 m( L
即使表示可能下次一中,D數目后邊會多 4 嗰 0TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* }/ `6 a/ z- l; g; E
wng86 發表於 2012-8-19 09:14 AM
有冇咁好彩
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
7 F, l" y, h7 X" w( z2 @/ o公仔箱論壇我唔係..我只住共屋~~tvboxnow.com0 O7 D% N7 W$ V$ D! t
ricky867 發表於 2012-8-19 09:39 AM
共屋...你住唐樓?
共屋...你住唐樓?
& h: ]! q- g! `/ H- ?tvboxnow.comviento 發表於 2012-8-19 09:52 AM
4 v. _: j9 V& E1 k唔係..我住屋邨
# `% d% A2 c7 m( W公仔箱論壇咁有限時冇?
* B9 J# z0 J6 O3 U! x9 Wtvboxnow.comwng86 發表於 2012-8-19 09:46 AM
' J; Q+ a& M( T
有,每人一个鐘,冇人隨你玩.
' k3 v+ s/ G* u9 m( r还有麻雀(馬吊)房啤牌房及Ka La OK 房,这个租金昂贵.
公仔箱論壇  j; P( n# k5 N- @  _" n& z
唔係..我住屋邨
5 s+ s( L1 }3 P; \2 B, xtvb now,tvbnow,bttvbricky867 發表於 2012-8-19 09:55 AM
喔~~!!都唔錯呀~!
+ c+ ~( E6 ~/ cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。地方係細D
" E( _5 p9 A! N7 s+ l) w' g2 M+ Q$ _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不過屋租平公仔箱論壇3 R5 R9 K+ n5 m! W! d! h, L6 V
小巴又好方便, 聽你講近地跌就仲好, 又快又唔駛塞車